• Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
483 aktive brugere
6 online brugere

Pokaloverrækkelse år 81


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 81
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

Så nåede årgang 81 også til sin ende. Et godt år, som vi nu kan se tilbage på med et smil.

År 81 har været en årgang med spændende nye tiltag i spil. Vi har nemlig haft første genstandskonkurrencen i brug, hvor både elever og udgåede har haft mulighed for at vinde en genstand igennem lektie- og mål-udførelse. Det har også været et år der især har været præget af nye ændringer i hele vores udddannelsessystem. Lærere og uddannelsesledere blev slået sammen, og dertil blev vi præsenteret for en helt ny stilling i form af Professorer.

Enkelte elever har givet den ekstra meget gas, med lektieskrivning og stjerneindsamling. Aleesha Avalon Ivanowich er eleven der i år løb afsted med flest stjerner, idet hun har skrabet hele 101 stjerner sammen. Imens har Westley Alexander Casablancas formået at skrive årets bedste lektie. De ønskes begge et stort tillykke herfra.

Nu går vi år 82 i møde. Et år der som de fleste af jer nok allerede har læst om, har varslet om ændringer. Vi siger farvel til 8 ugers-året og goddag til 10-ugers året i stedet. Det betyder at der bliver endnu mere tid til at fordybe sig i pointindsamling, lige såvel som gøre en indsats med at løfte kollegieaktiviteten - hvad end det er gennem kollegieteams, lektieskrivning, eller emner. Vi kan kun anbefale at man engagerer sig i de forskellige ting.

Inden vi bevæger os videre til kåringen af vindere af vores kollegiepokal og elevpokal, skal der lyde et stort tak til alle, for at bidrage til et helt igennem fantastisk år.

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 81 ER
RAVENCLAW

 

Ravenclaw har for andet år i træk formået at løbe afsted med guldpokalen, med 1989 point. Lige i hælene på ørnene finder vi Gryffindor der indtager en flot andenplads med deres 1943 points. Et tæt løb må man sige.

Tredjepladsen udfyldes i år af Hufflepuff der med deres 1219 point kan glæde sig over bronzepokalen. Og på en flot fjerdeplads finder vi Slytherin, med deres 1018 point.

 

Giv alle fire kollegier en stort skulderklap for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 81 ER
ALEESHA IVANOVICH

 

På årgang 81 overrækkes Elevpokalen fra én ørn til en anden. Men hele 797 point står Aleesha med en sikker sejr, og løber altså med æren for årgang 81. Der er ingen tvivl om at Aleesha har knoklet igennem, i løbet af året. Hun har gjort en kæmpe indsats for sit kollegie, og er foruden tildelingen af Elevpokalen også kåret som årets stjerne. Vi er spændte på at se hvad Aleeshas kommende år byder på, og om hun vil gentage succesen. Uanset skal hun i hvert fald have kæmpe ros for sin indsats dette år.

 

Giv hende en stor klapsalve med på vejen!

 

Tak for et begivenhedsrigt år. Vi kan kun håbe at år 82 bliver lige så fortryllende som dette!

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, og Overhoveder


Tilføjet af Peyton | Skrevet: 23/11/2021 00:53 | Kategori: Generelt


Piper | 23/11/2021 11:05

Mega sejt! Stolt Ørnemor her :D

Aleesha | 23/11/2021 12:45

Yay os <3 Sejt vi fik den pokal hjem jeg er stolt!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!