Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
12 online brugere

Overhovederne har ordet


 
 

Kære Elever

For noget tid siden blev vi, Overhoveder, kontaktet angående efterspørgsel på mere aktivitet blandt elever og lærere på Hogwarts. Vi har gået og brygget på idéen, og kan nu stolt præsentere det første udkast af dette nye tiltag:

Mere in-game spil mellem lærer og elever på Hogwarts samt særligt fokus på klubaktivitet!

Formålet med dette nye tiltag vil være, at skabe et Forum tiltænkt eleverne på Hogwarts, hvor de både kan sludre om lærerne, og de aktiviteter og arrangementer skabt af både Plotenheden og Lærerstaben. Det vil skabe mere interaktion på Hogwarts mellem alle parter, da vi ønsker at skabe mere aktivitet blandt alle på skolen.

Derfor vil dette tiltag være udelukkende baseret på emner med korte indlæg, lidt sladder i krogene og hvad eleverne hører om lærerne, samt hvad lærerne hører om eleverne. Et eksempel på dette vil være:

Hendrix, Piper og Salka sidder ved middagsbordet i Storsalen og har netop hørt, at Gryffindor vandt den første Quidditchkamp mod Slytherin.

Hendrix: Det har ikke noget at gøre med talent. Der var overskyet, Slytherin kunne jo intet se! Intet under Gryffindor vandt, når vejret var med dem...
Piper: Hold dog op, Hendrix, du kunne da godt se, at Gryffindor stort set havde tag om bolden fra kampstart til kampslut. Slytherin havde ingen chance.
Salka: Men var det ikke også grovt nok, at Gryffindor sendte en så arrig smasher efter Slytherin?
Hendrix: Har du aldrig spillet Quidditch før, professor Bechett? Det er jo det, der er formålet!
Salka: Så tror jeg bare, jeg går. Du råber jo ad mig…
Piper: Ej, nu må I stoppe. Det er en ældgammel magisk sportsgren, lad nu børnene spille.
Salka: I er bare så hidsige, jeg bliver helt ked af det.
Hendrix: Der skal sørme ikke så meget til så…
Piper: *Sukker tungt og forlader middagsbordet.*


Det hele vil ligge inde i Forummet, der hedder ‘Klubber → Ingame’. Tryk på mig, for at komme dertil.

Vi har allerede oprettet klubberne derinde, men det er styret af os alle sammen, så I må også gerne oprette Jeres egne klubber. Dette er ment som et tiltag, vi sætter i gang, men som vi alle skal være med til at udvikle. Vi deltager naturligvis på lige fod med Jer, så vi sammen kan øge sammenspillet blandt vores karakterer.

Vi nævner også, at dette er et første udkast af tiltaget, og vi derfor meget gerne vil høre Jer, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Sammen kan vi gøre det sjovt ;)

Vi håber iøvrigt, I vil tage godt imod dette tiltag, som er inspireret meget af en henvendelse fra Edmund Longtree (tusind tak for at skubbe os i gang), og I vil være med til at forme det, så det falder i smag hos alle.

 

På vegne af Overhovederne,
Hendrix Locke, Piper Young og Salka Bechett

 


Tilføjet af Áine | Skrevet: 15/10/2021 22:10 | Kategori: Generelt


Kyrt | 15/10/2021 23:24

Synes måske det er lidt synd I tvinger det ned over klubber som måske ikke vil det, i og med I oprettede det in game for Madklubben f.eks., som egentligt nok havde en anden vision med klubben end det og køre in game på denne måde. Fedt initiativ, men måske lidt nederen for opretteren, at det hun ville med det ikke er lagt op til dette.

Evelyn | 16/10/2021 00:14

Hvad så med de klubber der allerede har et eller flere tilknyttede emner? :P

Saga | 16/10/2021 09:38

Så hyggeligt, overhoveder!
I forhold til allerede eksisterende klubber, forstår jeg opslaget som om, at de bare fortsætter som de plejer, at tiltaget handler om at man kan samle det hele et sted, så det er nemt for en ny elev at se, hvor man skal gå hen? :)

Og Kyrt, jeg er sikker på, at hvis en klub er blevet misforstået i forhold til hvem der oprindeligt fandt på den, er det ikke en hensigt, blot noget lederen/skaberen eller dem der ved må informere om og hjælpe med så at få det op og køre.

Áine | 16/10/2021 09:59

Så fint initiative lads!!
Áine er fan! <3

Edmund | 16/10/2021 11:45

Ej det lyder mega hyggeligt og nice! Vil da tjekke klubberne ud! :D

Kyrt | 16/10/2021 11:55

Jah det vel rigtigt nok Saga, problemet er bare personen der oprettet den nu helt har slettet den, fordi hun følte sig trådt på og ikke ville have det her ind over, da det ødelagde hele princippet i klubben. :/

Kyrt | 16/10/2021 12:20

For det ikke bliver en diskussion er vi dog i dialog for og finde ud af og få den tilbage, så håber jeg det respekteres alle ikke vil rulles ind i en idé uden og blive spurgt <3 Idéen er stadig god. ;)

Evanna | 16/10/2021 16:06

Fedt at se overhovederne i aktion. *muskelarm*

Salka | 16/10/2021 16:29

Tusind tak for Jeres kommentarer, vi er også selv spændte på at prøve det af ;) Det er jo helt nyt for os alle!

Og på vegne af alle Overhovederne vil jeg pointere, at dette ikke er et forsøg på at tvinge noget ned over nogen klubber. Vi ved godt, at de fleste af klubberne har deres egne emner, hvori der foregår planlægning mm.

Vi beklager, hvis det står skrevet for uskarpt i opslaget.

Formålet med dette nye tiltag er at skabe mere samspil mellem lærere og elever, elever mellem elever, samt få særligt fokus på klubberne. De nye IG tråde kan benyttes af alle, der har en kommentar, en idé, eller har hørt noget sladder i krogene, og som har lyst til at dele det - det er udelukkende til In-game brug.

Idéen er desuden også at oprette 'scenarier', som f.eks. nævnt i opslaget, at Gryffindor har vundet Quidditchkampen mod Slytherin, og man kan gå ind og kommentere på det. Det vil vi, Overhoveder, gerne stå i spidsen for i starten. Det er dog ment som at I meget gerne må oprette Jeres egne IG klubtråde, eller udspille nogle scenarier, I har lyst til at kommentere på. Hvis nogen mener, at Rektor Hathaway virkelig lignede en hot mama til aftensmaden efter juleferien, må man selvfølgelig også gerne oprette et scenarie, hvori det udspiller sig, og man kommenterer på det. Korte indlæg og kommentarer her er key ;)

Man kan sige idéen er stadig i støbeskeen, vi prøver os bare frem og fornemmer det, der fungerer, og det der måske ikke fungerer. Hvis man føler, at IG-trådene ikke kan benyttes til ens klub, er det selvfølgelig ikke et krav at man skal bruge forummet - heller ikke til scenarier. Det bliver, hvad vi gør det til.

Logan | 16/10/2021 22:55

Jeg synes det er en så fed ting I har smidt sammen der! Det giver en nem og spiselig måde lige at få noget IG ind i hverdagen, hvis der ikke er tid til et stort og prangende emne! Mega skønt! :D

Holly | 17/10/2021 11:14

https://firstyearsuccess.files.wordpress.com/2020/02/gif.gif

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!