• Veena: Alder hæves til 16 år og jeg søger relationer :D (16/10/2021 18:59)
  • Edmund: Der er netop i dag startet en serie på HS' instagram! Skynd dig ind og læs den! Og send mig en ugle hvis du skal være den næste, der giver nogle smukke ord om siden! (16/10/2021 16:52)
  • Salka: En servicemeddelelse til Hufflepuff: Der er 10 point på højkant ved Grævlingegøgl 003, så hop ind og deltag i quizzen ;) (17/10/2021 16:44)
Husk mig
  • Naomi Pops Kemble
  • Florian von Albarn
  • Catalina Skyler Ironsid Velis
  • Veena May Valentine
  • Lemona Avyenna
  • Aidan Corey Neuhaus
577 aktive brugere
13 online brugere

Pokaloverrækkelse År 80


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 80
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

Årgang 80 er netop afrundet, men før vi helt kan se fremad, skal vi skue tilbage på endnu et fantastisk år!

År 80 har været både været et jubilumsår og et bonusår, som er kommet og gået hurtigere end forventet. Vi har haft awards, lektier, nye ansættelser og meget, meget andet at glæde os over og vi håber I, ligesom vi, vil tænke tilbage på årgang 80, som et vellykket skoleår.

Lad os i det følgende sammen mindes alle de bedrifter, der er begået af vores flittige elever og kollegierne som helhed. Frøken Blue Sarton er skolens stjerneelev med 15 stjerner indtjent, mens vores alles 6. årselev, Westley Alexander Casablancas, tilkendes hædren for at have skrevet årets bedste lektie. Ønsk dem begge stort tillykke!

I det nye år 81 kan vi se frem til en ny type fordelingsceremoni, foranlediget af vicerektor, Kyrt Ivanowich. Vi vil som altid opfordre til at gøre en indsats for dit kollegium. Om det måtte være med lektierne, som quidditchspiller, eller ved at være aktiv på kollegieopslagstavlen. Der vil fortsat være point at hente, som løn gennem stillingerne på siden, men det er absolut lektierne der giver det største afkast på den konto, så vi vil stærkt anbefale at man fordyber sig i studierne og laver sine lektier. Giv den hele armen, så du hjælper med at skabe aktivitet omkring dit kollegium og med at hive kollegiepokalen i hus.

Der skal lyde et stort tak til alle, for at bidrage til et rigtig godt år. Med de ord bevæger vi os til kåringen af vinderne af kollegiepokalen og elevpokalen:

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 80 ER
RAVENCLAW

 

Efter tre år på toppen, bliver løverne i år væltet af pinden af de kvikke ørne. Med 1884 point snupper Ravenclaw guldpokalen. På en sikker andenplads har vi i år Hufflepuff, der med 1453 point hiver sølvpokalen hjem og dermed viser, at de stadig kan bide fra sig!

På en tredjeplads har vi sidste års vindere. Med 1329 point sikrer Gryffindor sig, at de får bronzepokalen med tilbage til kaminhylden. Til slut skal vi nævne Slytherin, der med 1136 point ender på en flot fjerdeplads. For første gang i flere år oplever vi altså, at alle pokaler skifter hænder. Sikke et spændende år! Alle har ydet et stort stykke arbejde, så klap jer selv på skulderen!

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 80 ER
BLUE SARTON

 

På årgang 80 skifter Elevpokalen endnu en gang hænder. Med 232 point snupper Blue pokalen og sikrer dermed både sig selv og Ravenclaw hæder. Foruden de mange point, har vi også kunnet hædre Blue som vinder af Årets Stjerne. Blue har netop påbegyndt sit andet år på skolen og derfor har hun rig mulighed for at nå at gentage successen, før hun forlader skolen. Det bliver spændende at se, om det kan lykkes hende eller om Elevpokalen atter skifter hænder næste årgang. Blues enorme indsats på årgang 80 fortjener i hvert fald i den grad respekt!

 

Giv hende en stor klapsalve!

 

Tak for et fortryllende år 80 med håbet om et år 81, der overgår det tidligere på alle tænkelige måder!  

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, Overhoveder og Professorer


Tilføjet af Matthew | Skrevet: 27/09/2021 15:09 | Kategori: Generelt


Kyrt | 27/09/2021 15:17

Tillykke Ravenclaw og Blue!!! :D

Piper | 27/09/2021 18:34

Så stærkt :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!