Nova: Det er farligt at kede sig så meget - min hjerne er jo overladt til sin egen kreativitet! Send hjælp! (2024-04-16 14:01:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
484 aktive brugere
13 online brugere

Hædring af teammedlemmer, årgang 80


 
 
 
Hædring af teammedlemmer år 80
 
 

 

Kære brugere på Hogwartsschool.dk



Endnu en gang vil vi teamledere gerne belønne de medlemmer, der gør det ekstra godt!

Vi fortsætter traditionen med kåring af den mest aktive og hjælpende på hvert team; Aktivitetsteamet, Biblioteket og Avisteamet. Det betyder, at hver teamleder (eller teamleder-par) kårer et medlem af deres respektive team, der har udmærket sig igennem sit arbejde de seneste to årgange. Traditionen er startet på årgang 59 og betyder, at der hvert andet år, på lige årgange, blive hædret 3 nye teammedlemmer. Teammedlemmerne har altså to HS-år, eller 16 IRL-uger, til at udmærke sig til kåringen.

Arbejdet på de forskellige teams varierer, hvorfor det også varierer, hvad der kræver at blive kåret som det bedste teammedlem. De forskellige teams har fået en uddybende forklaring på, hvad der skal til, for at blive hædret. Præmien er som følger:
 
 
3 måneders VIW eller 50 kollegiepoint og 300 galleoner.

Tiltaget er ikke ment som en måde at skabe konkurrence på teamet, men derimod for at opfordre alle til at gøre en ekstra indsats, sådan vores skønne side bare er dét bedre for alle. Vores teams fungerer kun gennem samarbejde, og på den måde er vi stærkt afhængige af hinanden. Derfor uddeler vi også denne hæder, sådan de, der gør det så godt, kan mærke, deres hårde arbejde bærer frugt.

Til sidst skal det også pointeres, den samme person ikke kan vinde på to teams den samme årgang. Når det er sagt, skal vi så ikke gå videre til hædringen?
 
Vinderne for årgang 80
 
FAY

EDMUND

LOTTA



Hvis du godt gad, det var dit smukke ansigt, der bliver vist her på årgang 82, når den næste hædring sker, kan det kun anbefales at ansøge til et (eller flere!) af de 3 teams!

 

AVISTEAMET
Har du en lille journalist gemt i dig? Er du glad for at skrive? Avisen har uendelig muligheder og byder på alt hvad hjertet begærer. Vi dækker alt fra små, personlige plots, til store, altopslugende historier, der rammer alle. Vi er seriøse og vi pjatter, hvilket er præcis hvad vi fører videre, I det vi skriver.
Vil du være med til at lave aviser, som alle får glæde af? Så send en ugle til Savannah.

Tag et kig på Savannahs profil for info om hvordan, du bliver medlem.

Kom og vær en del af et fantastisk team. Vi mangler lige netop dig!
 
AKTIVITETSTEAMET
Er du fuld af gode idéer, som du gerne vil have ud i livet? Og er du god til at give en hjælpende hånd med, når det mangles? Så skal du være en del af aktivitetsteamet! På aktivitetsteamet udvikler vi alt fra brugerorienterede events og plots til optimeringer af siden (som fx forumbeskrivelser).

Hvis du kunne tænke dig at være en del af teamet skal du sende en ugle til Ivy eller Gregory. Du kan desuden se, hvad ansøgningen skal indeholde på begges profiler.

 
BIBLIOTEKET
Har du altid elsket at samle samt formidle informationer? Har du et flair for at skrive fagtekster, der fanger læseren? Eller kender du måske HS’ historie, brugere eller bruger-opfundne ting bedre end nogen anden? Og vigtigst af alt; kan du godt lide at skrive? Hvis du kan nikke ja til en eller flere af disse ting, bør du ansøge til biblioteks-teamet! Biblioteket står for at samle HS’ IG-liv ét sted, så man nemt kan finde frem til det, man søger.

Ønsker du at skrive spændende kapitler, skal din ansøgning sendes til Lejra. Hvordan du ansøger kan ses på hendes jobfane.


Vindernes valg af præmier vil blive offentliggjort i kommentarfeltet af de(n) respektive teamleder(e).
 

Vi håber, I alle får en god weekend. Måske er det næste gang dig, der bliver hædret som teammedlem?
- Savannah, Lejra, Gregory, Ivy, Tristan og Morgan

 


Tilføjet af Lejra | Skrevet: 21/09/2021 17:55 | Kategori: Generelt


Lejra | 21/09/2021 18:30

Lotta har valgt 3 måneders VIW :D
Stort tillykke til hende og alle de andre seje teammedlemmer <3

Ottavia | 21/09/2021 21:41

Tillykke vennerne!

Salka | 21/09/2021 23:42

Stort tillykke til Fay, Edmund og Lotta :)

Savannah | 23/09/2021 09:52

Fay valgte 50 point og 300 galleoner :)

Tillykke alle 3 :)

Gregory | 23/09/2021 12:19

Edmund vælger VIW!

Tillykke alle!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!