Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
5 online brugere

Lærer i Flyvning søges


Se også følgende nyheder:

Avisen søger journalister

Dommere takker af

 

 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Timothee har netop skiftet navn til Hendrix og er samtidig stoppet som lærer. Han fortsætter som overhoved for Slytherin. Det betyder dog, at stillingen som lærer i Flyvning nu kan blive din!

Elsker du at mærke vinden mod ansigtet, når du flyver gennem luften på din kost? Har du helt styr på, hvilken model, der er bedst og hvilke modeller, man skal holde sig fra? Brænder du for at dele ud af din kærlighed til den fantastiske transportform? Kan du se det enestående i muligheden for at få lov at lære fuldblodselever såvel som mugglerfødte om kostens egenskaber? For nogle af dine elever vil det være en helt ny verden, at koste kan bruges til andet end rengøring - det åbner op for mange muligheder for dig, når du skal overbevise dem om det modsatte! Stillingen åbner også op for, at du kan lære dem om glæden ved quidditch eller endda introducere dem for andre kostesporte - valget er dit! Som lærer i Flyvning har du stor frihed, når du skal lære eleverne at have tiltro til kosten.


 


 

 

Krav til dig som ansat

 

 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye, men det er tilladt, hvis du brænder for det.

 


 

Er stillingen lige dig?
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra med følgende:
 
 
Ansøgning i form af en Interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat. Du skal nævne, hvis din ansættelse medfører ønske om karakterskift og hvad dette skift indebærer (navn, alder osv.). 
Ansøgningsfrist d. 25/8 kl. 23:59
 
 

Tilføjet af Illyra | Skrevet: 18/08/2021 11:20 | Kategori: Job


Kyrt | 18/08/2021 14:20

Søg søg søøøøøg :D

Hendrix | 18/08/2021 20:32

Søg endelig! <3

Evelyn | 18/08/2021 21:05

Søg, flyvning fantastisk fag! OG der medfølger selvfølgelig også en masse lækre kollegaer! ;D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!