Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
8 online brugere

Pokaloverrækkelse År 79


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 79
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

Årgang 79 er netop afrundet, her midt i en sommerferieperiode, som vi håber I er gode til at få nydt!

Det er skønt at mærke aktiviteten summe, men også at fornemme at der i dagens løb bliver brugt tid andre steder end ved computeren - det fortjener vi alle i høj grad.
Selvom antallet af lektier ikke har været stort, skal vi fremhæve de flittige elever, der har taget en tørn, måtte det være som følge af egne ambitioner eller for kollegiets skyld. Med 22 stjerner er Sigrid den dygtige vinder af Årets Stjerne, mens Claudia løber af med Årets Lektie for sin lektie i FMMK. Både de to videre, men også alle andre lektielavere, fortjener en stor klapsalve for deres indsats!


I det nye år 80, et jubilæumsår på HS, vil vi som altid opfordre til at gøre en indsats for dit kollegium. Om det måtte være med lektierne, som quidditchspiller, eller ved at være aktiv på kollegieopslagstavlen. Der vil fortsat være point at hente, som løn gennem stillingerne på siden, men det er absolut lektierne der giver det største afkast på den konto, så vi vil stærkt anbefale at man fordyber sig i studierne og laver sine lektier. Giv den hele armen, så du hjælper med at skabe aktivitet omkring dit kollegium og med at hive kollegiepokalen i hus.

Der skal lyde et stort tak til alle, for at bidrage til et rigtig godt år. Med de ord bevæger vi os til kåringen af vinderne af kollegiepokalen og elevpokalen:

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 79 ER
GRYFFINDOR

 

For tredje år i træk snupper Gryffindor guldpokalen for næsen af de andre kollegier. Med 1725 kan de kalde sig sikre vindere og pokalen får dermed endnu et år på kaminhylden i opholdsstuen. På en fantastisk flot andenplads har vi de kvikke ørne fra Ravenclaw, der med 1536 point hiver sølvpokalen i hus for andet år i træk. Begge kollegier fortjener et ordentligt bifald for deres indsats!

Med 1081 point vælter Slytherin grævlingerne af pinden og overtager derfor med en velfortjent 3. plads bronzepokalen. Til slut skal vi nævne de skønne grævlinge hos Hufflepuff som med deres 1058 point ånder slangerne i nakken og dermed beviser, at de ikke giver op uden kamp! Alle har ydet et stort stykke arbejde, så klap jer selv på skulderen!

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 79 ER
SIGRID HAUGEN

 

På årgang 79 skifter Elevpokalen endnu en gang hænder. Med 234 point snupper Sigrid pokalen og sikrer dermed både sig selv og Slytherin hæder. Foruden de mange point, har vi også kunnet hædre Sigrid som vinder af Årets Stjerne. Sigrid skal netop til at påbegynde sit sjette år på skolen og derfor har hun rig mulighed for at nå at gentage successen, før hun forlader skolen. Det bliver spændende at se, om det kan lykkes hende eller om Elevpokalen atter skifter hænder næste årgang. Sigrids enorme indsats på årgang 79 fortjener i hvert fald i den grad respekt!

 

Giv hende en stor klapsalve!

 

Tak for et fortryllende år 79 med håbet om et år 80, der overgår det tidligere på alle tænkelige måder!  

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, Overhoveder og Professorer


Tilføjet af Matthew | Skrevet: 02/08/2021 17:13 | Kategori: Andet


Joseph | 02/08/2021 17:31

Tillykke Sigrid! Super flot gået med den elevpokal!
Og selvom jeg ikke er meget for det, løver, så skal I også have et S T O R T tillykke - Ravenclaw skal nok slå jer i år og vinde pokalen hjem ;)

Sigrid | 03/08/2021 09:45

Wow tak! Er ret stolt af mig selv :D

Joshua | 03/08/2021 12:27

Tillykke Sigrid og Gryffindor.
Næste år tager vi os sammen, ikke Joseph? Så vinder Ravenclaw! :P

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!