• Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
483 aktive brugere
0 online brugere

Quidditch i nye klæder


Quidditch I nye klæder

Vi prøver lige igen. Som vi skrev i den forrige nyhed, så får den lige igen, i tilfældet, at nogen ikke lige har fået det læst. Vi vil gerne beklage de sidste ugers store inaktivtet fra os, dommers, side. Livet har været i vejen, men nu er vi ved at være på rette køl igen. Desværre har vores inaktivtet og fravær betydet, som i nok har lagt mærke til at turneringen i dette skoleår er gået i vasken, og det beklager vi inderligt.

Vi prøvede fredag den 16. juli med en prøvekamp, og der kan vi vist godt sige, at det vidste sig at være en fiasko. Áine var der, som den eneste deltager, Clara var der kort, men ellers var der kun meget få tilskuere. Vi har her i weekenden været lidt i tænkeboks for at finde ud af, hvad der var årsagen til den mangelfulde deltagelse. Ferie? Fredag? Fest? For kort advarsel? At det foregår på Slack? Tjaah, listen af muligheder er lang, så i første omgang går vi med lidt af det hele. Derfor planlægger vi en ny testkamp, den kommer til at foregå søndag i uge 8, og kampen er stadig for alle sidens brugere.

Den anden testkamp kommer til at foregå Søndag, den 01. august 2021, klokken 20:00.


Lige som sidst, håber vi, at så mange som muligt deltager, så vi kan få skabt en ny, god Quidditch reform, som er meget mere enkel end den nuværende. Dog kan der ikke være kamp uden en lille smule regler, de er meget simple - og ikke til at tage fejl af.
Reglerne:
1. Man skal stave sit svar korrekt. (Store og små bogstaver er ikke vigtigt)

2. Har man sendt et svar, som er stavet forkert, SKAL man sende en ny besked.

3. Redigering tæller ikke og hele dit svar vil blive annulleret.

4. Man er velkommen til at svare på enten Dansk eller Engelsk, man skal bare være konsekvent hvert svar.

Eksempel:
Dolora Nidkjær (Dansk - Godkendt)
Dolores Umbridge (Engelsk - Godkendt)
Dolores Nidkjær (Blandet - Ikke godkendt)

5. Når man deltager i kampen, skal der være en emoji ved siden af ens navn, så man kan se hvilket kollegie man repræsentere. Det er underordnet hvilken emoji, men det skal have den farve som dit kollegie har - dvs. enten rød, gul, blå eller grøn.

Hvis i har nogen spørgsmål, så stil dem endelig her i kommentarfeltet eller send os en besked - ugle eller slack - så finder vi ud af det!

Brandon & Sean

Tilføjet af Brandon | Skrevet: 18/07/2021 21:28 | Kategori: Quidditch


Áine | 19/07/2021 22:45

Den dag har jeg en børnedyppelse så mig kan I ikke regne med ^^

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!