Irene: Irene søger Relationer :O Skriv til mig, så vi kan finde på noget! ;) (2024-03-29 11:37:00)
Archer: Archer er stadig frisk, på emner, og relationer, så send en ugle vis du vil, lære ham erkende. ^^ (2024-03-29 10:29:00)
Adrien: Jeg er klar på at få sparket lidt ekstra liv i Adrien igen her, så emner og relationer i alverdens retninger, skal være mere end velkomne! (2024-03-28 19:04:00)
Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
17 online brugere

Anderledes Quidditch


Anderledes Quidditch

Først og fremmest vil vi gerne beklage de sidste ugers store inaktivtet fra os, dommers, side. Livet har været i vejen, men nu er vi ved at være på rette køl igen. Desværre har vores inaktivtet og fravær betydet, som i nok har lagt mærke til at turneringen i dette skoleår er gået i vasken, og det beklager vi inderligt.

I vores fravær har vi dog også puslet med lidt andre ting og sager, og det betyder nu at vi åbner op for en Quiddicthreform, som skal foregå på sidens chat, slack, men før vi kan komme helt i mål med det, så har vi brug for alle brugeres hjælp, vi skal nemlig have skabt det helt rigtige regelsæt for vores Quidditch, og det kan man ikke uden at have prøvet tingene af. Derfor laver vi 2 prøve kampe for alle sidens brugere.

Den første kamp kommer til at foregå Fredag, den 16. Juli 2021, klokken 20:00.


Vi håber så mange som muligt deltager, så vi kan få skabt en ny, god Quidditch reform, som er meget mere enkel end den nuværende. Dog kan der ikke være kamp uden en lille smule regler, de er meget simple - og ikke til at tage fejl af.
Reglerne:
1. Man skal stave sit svar korrekt. (Store og små bogstaver er ikke vigtigt)

2. Har man sendt et svar, som er stavet forkert, SKAL man sende en ny besked.

3. Redigering tæller ikke og hele dit svar vil blive annulleret.

4. Man er velkommen til at svare på enten Dansk eller Engelsk, man skal bare være konsekvent hvert svar.

Eksempel:
Dolora Nidkjær (Dansk - Godkendt)
Dolores Umbridge (Engelsk - Godkendt)
Dolores Nidkjær (Blandet - Ikke godkendt)

5. Når man deltager i kampen, skal der være en emoji ved siden af ens navn, så man kan se hvilket kollegie man repræsentere. Det er underordnet hvilken emoji, men det skal have den farve som dit kollegie har - dvs. enten rød, gul, blå eller grøn.

Hvis i har nogen spørgsmål, så stil dem endelig her i kommentarfeltet eller send os en besked - ugle eller slack - så finder vi ud af det!

Brandon & Sean

Tilføjet af Sean | Skrevet: 14/07/2021 19:56 | Kategori: Quidditch


Clara | 14/07/2021 23:49

Ift. kampene - Nu hvor det bliver alle bruger der kan deltage, vil det så stadig være kollegie mod kollegie, eller hvordan vil det fungere? :)

Brandon | 15/07/2021 09:05

I de to prøvekampe, der bliver det alle 4 kollegier mod hinanden, men når det er endeligt afgjort, så bliver det kollegie mod kollegie :)

Brandon | 16/07/2021 17:53

Quidditch på slack i aften :) Kampen er for alle sidens bruger, så kom ind og deltag. Ved du ikke hvordan du kommer ind så send en ugle til mig eller sean :) #quidditchtestkamp

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!