Áine: 🐍🐍Slanger!! I kan stadig nå at være med i ugens konkurrence!! Send mig et svar inden kl 18 💚 Kom frisk 🐍🐍 (2022-09-26 09:06:00)
Elliott: Var det noget med et søndags emne? Om det er total dovenskab i emnet, hygge ved søen eller udforskning af slottet. Så mange muligheder :D (2022-09-25 15:30:00)
Beatriz: Relation??? Emne??? Skriv til mig! ^-^ (2022-09-24 20:06:00)
Lewis: Jeg er så uheldig jeg er blevet syg, så beder om forståelse med langsomme svar og lektioner :( (2022-09-24 12:06:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • MangoSs Buggi
  • Zhuki Rias Lacker
  • Zara Forrest
  • ginny Williams
  • Beatriz Maite Ruiz
  • Olivia Jones
623 aktive brugere
7 online brugere

Lærer og Overhoved søges


 

 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Ephraim har valgt at stoppe som overhoved og samtidig har Brandon valgt at fratræde stillingen som lærer, mens han dog fortsætter som quidditchdommer. Det betyder, at vi har hele 2 stillinger på bud - og en af dem kan blive din! Det drejer sig om stillingerne som lærer i Botanik og Overhoved for Hufflepuff.

Grønne fingre gror ikke på træerne! Vi leder efter Hogwarts’ nye professor i botanik og stillingen kan blive din, hvis du har det rette tag på flora og fauna og kan inspirere skolens elever til at prøve kræfter med planterigets mange vidundere. Mangler du en undskyldning for med god samvittighed at kunne sætte elever til at omplante mandraker, kæmpe med djævleslyngel eller uskadeliggøre slagpoplen? Så er stillingen som lærer i Botanik lige dig! Faget åbner for mange muligheder, som du må udforske lige som du synes.

Brænder dit hjerte for Hogwarts og dets elever, men ikke blot for et bestemt fag, er der muligheden for at kaste sig over opgaven med overhovedjobbet. Hufflepuffs elever er komplekse, hjertevarme og inkluderende. Her er fællesskabet centralt og som overhoved for kollegiet kan du få den vigtige position som kaptajn på Grævlingeskibet. Grib chancen for at gøre en forskel og søg stillingen som Hufflepuffs nye overhoved. Som Overhoved vil det være din opgave, at skabe mulighed for sammenhold og trivsel for dit kollegiums elever. En udfordring som er både givende og meningsfuld.

 
Krav til dig som ansat
 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye, men det er tilladt, hvis du brænder for det.

 

Krav til dig som Overhoved

- Du skal være aktiv og kunne gå forrest for dit kollegie, og dette kan indflydes af bl.a. aktiviteter, plots, konkurrencer, spil m.v., som den bærende ingrediens til et stærkt sammenhold på kollegiet.

- Du skal kunne lægge et opslag op ugentligt. Du bestemmer selv hvad indholdet skal være og om du selv laver det, eller engagerer teammedlemmer til opgaven.

- Du skal have et aktivt Quidditchhold, aktivt Aktivitetsteam (FA / PR-team) og et aktivt Vejlederteam. Disse tre grupper skal du være tovholder for, og du har til ansvar at ansætte samt fyre de deltagende.
 

 


 

Er en af stillingerne lige dig?
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra, hvis du søger som lærer eller til Matthew, hvis du søger som overhoved, med følgende:
 
 
Ansøgning i form af en Interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat. Du skal nævne, hvis din ansættelse medfører ønske om karakterskift og hvad dette skift indebærer (navn, alder osv.). 
Ansøgningsfrist d. 22/5 kl. 23:59
 
 

Tilføjet af Illyra | Skrevet: 14/05/2021 17:42 | Kategori: Job


Timothee | 14/05/2021 19:43

Søg endelig :D

Evelyn | 14/05/2021 20:51

God vind til jer, Ephie og Brando! <3

Idra | 15/05/2021 11:10

God vind!

Kyrt | 15/05/2021 12:39

God vind og held og lykke

Evanna | 16/05/2021 11:27

Søg for Merlin da! Det er to fantastiske jobs.

Daphne | 16/05/2021 22:14

Begge stillinger kan anbefales! Så søg for syv svesker da også! :-D

Jeremy | 20/05/2021 12:04

SØG SØG SØG! Hufflepuff er de hyggeligeste mennesker man kan være OH for, og Botanik er jo et mega nice fag at være professor i, halli halløj det er er jo drømmen xD

Og god vind til de søde mennesker der er stoppet! :)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!