Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
11 online brugere

Pokaloverrækkelse År 77


 

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 77
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Kære allesammen,

Årgang 77 er netop afsluttet. Året har blandt andet budt på bonusuger og så slutter vi året af med at have besat samtlige professorstillinger på Hogwarts - vi håber, I tager godt imod alle jeres professorer - nye, som gamle -, når sommerferien er ovre og et nydt skoleår står for døren.

Dette skoleår, såvel som det forrige, føles som er det fløjet afsted. Før vi så os om, var endnu en eksamen i gang og også den er nu overstået. Vi håber I har klaret dem godt og er klar til endnu en tørn, hvor årgang 78 er på dagsordenen.
Før vi tager hul på det nye skoleår, skal vi mindes resultaterne fra det gamle! Med svimlende 117 stjerner er Adelaida den overlegne og dygtige vinder af Årets Stjerne. Som en strålende afslutning på sine 7 år på Hogwarts, slutter Celeste sin skolegang af med at løbe med titlen som vinder af Årets Lektie - begge fortjener en stor klapsalve for deres indsats!


I det nye år 78, vil vi som altid opfordre til at gøre en indsats for dit kollegium. Om det måtte være med lektierne, som quidditchspiller, eller ved at være aktiv på kollegieopslagstavlen. Der vil fortsat være point at hente, som løn gennem stillingerne på siden, men det er absolut lektierne der giver det største afkast på den konto, så vi vil stærkt anbefale at man fordyber sig i studierne og laver sine lektier. Giv den hele armen, så du hjælper med at skabe aktivitet omkring dit kollegium og med at hive kollegiepokalen i hus.

Der skal lyde et stort tak til alle, for at bidrage til et rigtig godt år. Med de ord bevæger vi os til kåringen af vinderne af kollegiepokalen og elevpokalen:

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 77 ER
GRYFFINDOR

 

På årgang 77 har løverne gjort det klart, at man ikke skal stjæle pokalen fra dem to år i træk. Med intet mindre end 4640 point, generobrer Gryffindor guldpokalen fra grævlingerne og får den dermed tilbage til sin plads på kaminhylden. De fortjener et ordentligt bifald for deres indsats! Sidste års vindere, Hufflepuff, sikrer sig hele 3633 point en solid andenplads og kan dermed skifte guldpokalen ud med sølvpokalen.

For første gang i tre år skifter bronzepokalen hænder, idet Slytherin med 1487 point sikrer sig en velfortjent 3. plads. Til slut skal vi nævne de gæve ørne hos Ravenclaw som også har gjort det fantastisk godt med deres 1213 point! Alle har ydet et stort stykke arbejde, så klap jer selv på skulderen!

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke! Det har været en fornøjelse at følge med.

 

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 77 ER
ADELAIDA HERNÁNDEZ

 

I år har der været endnu tættere løb om elevpokalen end sidste år. Med 1412 point snupper Adelaida elevpokalen for næsen af sidste års vinder, Erich, der måtte nøjes med at indsamle 1410 point. Med sine mange point må Adelaida siges, at have haft stor indflydelse på at Gryffindor løb med kollegiepokalen - og foruden de mange point har vi også kunnet hædre hende som vinder af Årets Stjerne. Med to år tilbage på Hogwarts, bliver det spændende at se, om Adelaida kan gentage successen næste år - eller om kampen bliver endnu tættere. Adelaidas enorme indsats fortjener i den grad respekt!

 

Giv hende en stor klapsalve!

 

Tak for et fortryllende år 77 med håbet om et år 78, der overgår det tidligere på alle tænkelige måder!  

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, Overhoveder og Professorer


Tilføjet af Illyra | Skrevet: 12/04/2021 19:25 | Kategori: Generelt


Kyrt | 12/04/2021 19:26

Sådan løver og virkelig godt gået Adelaidaaaaa!!! :D

Sejt kæmpet alle sammen

Adelaida | 12/04/2021 19:46

Et! Det er jo mig! :-D Jeg kan love jer at jeg i hvert nok skal prøve at vinde både ÅS og elevpokalen igen på denne årgang! ;-)

Og hvor er vi bare gode, Gryffindor! :-D

Og tillykke Celeste! Din(e) lektier var spændende at læse! :-D

Killian | 16/04/2021 15:47

https://data.whicdn.com/images/32977055/original.gif

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!