Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
13 online brugere

Årets studerende år 75


Se også:

Pokaloverrækkelsen År 75

Pointsystemet: Lektier og og Løn

 

ÅRETS STUDERENDE

 

Du læste rigtigt - prisen som årets studerende er tilbage! Efter vi indførte vores nye uddannelsessystem, har der været snak om, hvordan vi kunne overføre prisen til de nye rammer, så vi stadig er sikre på at det er den helt rigtige vinder vi finder hvert år.

 

Det gælder stadig om at vise engagement for sit fag, men nu er det ingame vi vil se alle jeres gode idéer til inddragelse af magi, fællesskab og selvfølgelig de evner, der følger med at tage en uddannelse. Årets studerende gives til en, der har brugt sin status som studerende eller sit ingame job på forbilledlig vis: til en karakter der samarbejder med sidens øvrige brugere og får sat sit eget felt til skue. Ligesom tidligere bliver de nominerede indstillet af deres respektive uddannelsesledere, hvorefter der stemmes om, hvem der skal modtage prisen.

 

 

ÅRETS STUDERENDE ÅR 75

 

Jonathan Acker Jackson - Magiske Medier

 

 

Jonathan kan bedst betegnes som en ildsjæl, med stort engagement for sin uddannelse. Han løser sine opgaver på kreative måder, og giver alt, han har, for den gode historie. Det er en stor fornøjelse at have ham på studiet: Han har altid gode idéer i ærmet, og inddrager alle, der har lyst til at være med på noget spændende - og det er også spændende, både at være på sidelinjen og læse med, når han skriver, ligeså er det spændende at være en del af det.

Med bragende karakterudvikling, både for ham selv og sine emnepartnere, er det altid en fornøjelse at følge med i Jonathans emner, i det han ved, hvor han vil hen, og med sine gode idéer og fantastiske formuleringer skal han nok nå, hvorhen han vil.

Jonathan er en ‘man with a plan’, det er tydeligt - og det er utroligt velfortjent, at han går med titlen som Årets Studerende.

 

Stort tillykke til Jonathan, som udover æren af at være årets studerende også kan vælge mellem at modtage 3 måneders VIW eller 50 kollegiepoints og 300 galleoner.

 

 

 

Saga Arcana

Auroruddannelsen

 

 

Holly Manning

Healeruddannelsen

 

 

Bernadette Darcey

Magiske Medier uddannelsen

 

 

Áine Maloney

Magiske Spil og Sportsgrene uddannelsen

 

Jeremy Thompson

Magizoologuddannelsen

 

Blaine Blackbird

Ministerieuddannelsen

 

 

UDDANNELSERNE

 

For at kvalificere dig til de topfede jobs med masser af spil i, skal du igennem et uddannelsesforløb hos en af vores dygtige uddannelsesledere. Forløbet består i, at du får en række missioner, som din karakter skal gennemføre ingame - altså gennem emner. Meningen med missionerne er, at din karakter får ingame erfaring indenfor sit felt, og at du samtidig får mulighed for at skabe et netværk af relationer med andre brugere, der hjælper dig til at gennemføre missionerne. Hvad missionerne skal være, har du selv indflydelse på: alt det praktiske bliver arrangeret gennem dialog med uddannelseslederen, så du har de bedst mulige forudsætninger for at få det sjovt med din uddannelse.

 

Hver gennemført mission giver 15 points til den studerende og 4 points til den eller dem, der hjælper med at gennemføre missionen. Det er muligt at gennemføre 5 missioner om året.

 

For at blive optaget på en uddannelse, skal du kontakte uddannelseslederen: han eller hun vil sørge for at uddannelsen bliver både spændende og relevant for dig.

Ønsker du at gå andre veje, som ikke ligger under de seks faste uddannelser, er det en mulighed at snakke med mig (Morgan) eller en uddannelsesleder om alternativer. Der kan laves særlige forløb som tilpasses dine behov og ønsker i et samarbejde mellem flere uddannelsesledere. 

 

INGAME JOB

 

Det er uddannelseslederne og Morgan der står for koordineringen af IG jobs, så går du med en lille magisk iværksætterdrøm i maven, eller har du ønske om at vaske op på Den Utætte Kedel, er det en af dem, du skal kontakte. Koordineringen består i, at det bliver vurderet om det er et realistisk job for din karakter: passer det med alder, baggrund og erfaring. Vi vurderer også om det er et job, der kræver en eller form for uddannelse eller om det kunne være godt med nogle missioner til at komme i gang, og til sidst at det ikke går på kompromis med andre brugeres muligheder. Det gør vi selvfølgelig først og fremmest for at sikre universets realisme, men også for at jobbene bliver delt fair ud mellem brugerne på siden. Det nytter ikke noget at Den Utætte Kedel pludseligt drukner i opvaskere. Når du sener en ugle, vil vi gerne have en beskrivelse af hvad jobbet går ud på, hvordan du vil bruge det IG, og hvad der ellers kan være relevant at vide, når du ansøger.

 

 

Kærlighed og karantænehilsner fra

Jeremy, Blaine, Holly, Bernadette, Áine, Saga, Tristan og Morgan


Tilføjet af Morgan | Skrevet: 22/12/2020 17:27 | Kategori: Generelt


Kyrt | 22/12/2020 17:34

Sådan stort tillykke Jonathan! :D Du er jo bare formidabel!

Alejandro | 22/12/2020 17:45

Tillykke Jonathan!

Jeg ser allerede frem til selv at komme i gang med auror uddannelsen ;)

Willow | 22/12/2020 17:53

Stort tillykke! Sejt gået

Og sørg endelig for at komme på en uddannelse! Det er så fedt! :D

Saga | 22/12/2020 18:50

Du er for sej.

Maude | 22/12/2020 20:18

Mega tillykke!

Rylan | 23/12/2020 14:17

Stærkt, Jonathan!

Calla | 23/12/2020 18:32

Sådan, Jonathan! Det er super fortjent :D

Jonathan | 24/12/2020 00:19

Tak for titlen og de fine ord. Tak for lykønskningerne!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!