Cora: Jeg hæver Cora i alder. Skal bare lige finde ud af hvad der giver bedst mening :D (2024-04-14 16:15:00)
Áine: Hej skønne mennesker ❤️ Jeg oprettede lige et nyt relationsemne til os 😘 https://hogwartsschool.dk/forum/id/25840 (2024-04-14 11:20:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
483 aktive brugere
10 online brugere

Pointsystemet opdatering


 

POINTSYSTEMET

Kære alle

I slutningen af sidste skoleår besluttede vi spontant at der skulle gives kollegiepoint som løn for MUS, kollegiejobs, quidditchspillere, LA’er og teammedlemmer. Vi indførte det lige inden eksamensugen, uden helt at få tænkt alle omstændighederne igennem. Det betød at beslutningen blandt andet fik afgørende betydning for placeringen af kollegiepokalen.
De nye tiltag med pointsystemet har desuden vist sig at give en del forskellige nye dilemmaer i forhold til pointsamling, jobs og uddannelser.
For eksempel er det umuligt at skelne diverse point fra hinanden og elevpokalen, som tidligere har afhængt af lektierne, er nu en noget mere kompliceret sag at placere.
Der er også opstået problematikker i forhold til hvor aktiv man med nødvendighed skal være på et team eller en uddannelse, for at fortjene sin løn.

Flere har henvendt sig med bekymringer. Vi vil klart melde ud, at I ikke er alene med dem. Også vi i admingruppen og alle de ansatte kan se problematikkerne.
Vi er i gang med at drøfte samtlige vinkler og forsøger at nå til enighed om hvordan systemet kan ændres og forbedres. Dette vil tage tid og vi vil derfor allerede nu melde ud, at der ikke kommer ændringer på dette skoleår.

Hvad der også gør sig gældende er vores ønske om, at belønne flere forskellige former for aktivitet på siden. Vi mener ikke at ingame aktivitet er mere vigtigt end OOG jobs. Vi vil ikke fremhæve dele og elementer af siden som mere centrale end andre.
Derfor vil vi gerne udvikle et system, hvor pointsamlingen er i balance, men hvor man kan deltage uanset hvilke nuancer af HS aktivitet, man er mest interesseret i.

Der er mange forskellige syn på dette emne og vi vil ikke forhaste en løsning. Derfor melder vi heller ikke nu ud, hvornår der vil komme en ændring.
Vi informerer blot om, at vi arbejder på problemerne så godt vi kan.

Skriv endelig, hvis I har spørgsmål - God aften :)

Kærlig Hilsen  

Quidditchdommerne, Overhovederne, Lærerne, Uddannelseslederne, Teamlederne & Admins.


Tilføjet af Tristan | Skrevet: 09/11/2020 21:07 | Kategori: Generelt


Elias | 09/11/2020 21:13

Godt arbejde med en opdatering midt i diskussionen. I gør det godt :D

Kyrt | 10/11/2020 08:56

Alting skal jo lige tilpasses og vendes et par gange, jeg er sikker på der med tiden kommer det perfekte system. :D

Phoebe | 10/11/2020 15:08

Dejligt i har taget hensyn til det! :)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!