Irene: Irene søger Relationer :O Skriv til mig, så vi kan finde på noget! ;) (2024-03-29 11:37:00)
Archer: Archer er stadig frisk, på emner, og relationer, så send en ugle vis du vil, lære ham erkende. ^^ (2024-03-29 10:29:00)
Adrien: Jeg er klar på at få sparket lidt ekstra liv i Adrien igen her, så emner og relationer i alverdens retninger, skal være mere end velkomne! (2024-03-28 19:04:00)
Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
18 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 5.74


Alcander 3 stjerner

Blythe, Electra & Joseph 4 stjerner

 
Kære studerende på Hogwarts!


Forsæt gerne med at lave lektier - os på lærerværelset glæder os i hvert fald til endnu flere lektier fra jer!

Alle lektieskrivere skal have et stort klap på skulderen, hvad enten de har været så heldig at blive nævnt her eller ej - I gør det skide godt alle sammen.

Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer læreren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner.

Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der fines fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Villa.

 
Præmierne for ugens stjerne er følgende:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie er følgende:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
 
Electra, Magiens Historie
Joseph, Mugglerstudier

Hver uge udvælger hver lærer den bedste lektie de har, som sammen vil blive bedømt. Vinderen af Ugens lektie, går automatisk videre til konkurrencen om Årets lektie. Den som vinde årets lektie, vinder en unik gylden fjerpen som er tegnet af Maison. —>

 

Blythe, Botanik

Joseph, Besværgelser

Alcander, FMMK

 

Joseph havde endelig modtaget et brev hjemmefra. Det var det første brev han havde fået, lige siden han startede på Hogwarts. Heldigvis var der ikke kun et brev i kuverten, men to. Et fra hans mor og far, og et fra hans to søskende. Han havde glædet sig over deres brev, så hans dag var kun blevet bedre, efter det var dumpet ned foran ham. Han havde været hurtig om at spise sin mad, så han nåede også at læse de to breve, der kun bragte ham gode nyheder. Så derfor var han nu, lykkeligt, på vej til en lektion i besværgelser. Der var intet der kunne ødelægge hans dag, ikke når han var så glad som han var.

Han fik øje på Blythe, da han stod i døråbningen, og gik med det samme over til hende. Han slog sig ned på sædet ved siden af hende, da det ikke så ud som om der egentlig var andre pladser i lokalet. Han må nok have brugt lidt længere tid på at læse, end han havde troet. “Du ser glad ud Joseph?” Joseph smilede stort til hende, og nikkede også på hovedet. “Jeg er skam også glad, jeg har lige modtaget mit første brev hjemmefra, og der var kun godt nyt!” Joseph kunne mærke en stor glæde, da han fortalte sin gode ven, og medstuderende, nyheden.

Læs resten af lektien ved at KLIK HER


Tilføjet af Phillip | Skrevet: 08/10/2020 09:09 | Kategori: Lærerstaben


Phillip | 08/10/2020 10:12

Hvor bliver alle lektierne af, kære elever?? xD

Men sådan nogle gode lektier fra alle i sidste uge, vi sætter stor pris på dem! Top kvalitet, 100% :) Bliv endelig ved med det gode arbejde alle sammen!

Kyrt | 09/10/2020 12:45

Stort tillykke, hvor er I seje :D

Meredith | 11/10/2020 18:05

Lidt forsinket, men stort tillykke til alle! :DDD

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!