August: Jeg er begyndt at læse Shadow & Bone. Jeg tror ikke, jeg bliver okay efter det her... (2022-01-29 00:04:00)
Iggy: Vivian Wilson er ikke kun en driftig forretningskvinde; nu er hun gudhjælpemig også politiker. Wonders never cease. (Husk I kan indsende opstillingserklæringer indtil og med den 29.!) (2022-01-28 15:56:00)
Vivian: Stil hellere op til ministerposten - I risikerer at jeg tager den, hvis I lader ham der skvatfiguren blive siddende. (2022-01-28 14:51:00)
Maeve: Drømmer du om at blive landets næste minister? Så husk, at det er senest d. 29. du skal indsende din opstillingserklæring til Saga! (2022-01-28 14:33:00)
Leo: Professor Cuthbert Binns Død: 18. Århundrede Overrasker folk i badene Thats a bit nasty... (2022-01-27 17:54:00)
Prudence: Skal vi ikke have en relation? (2022-01-27 15:07:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Mary Lou Sachs
  • Aron Einarsson
  • Lucas Bowen
  • Sage Camille Van der Aart
  • Camilo Juaquin
  • magicboy world
587 aktive brugere
2 online brugere

Overhoved og lærer søges


 

 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Villa har efter mange år som Overhoved for Hufflepuff valgt at give faklen videre og det betyder at DU nu har muligheden for at søge denne stilling. Desuden står Spådom uden professor idet vi har måtte sige farvel til Aleisha og denne stilling slår vi derfor også op.

Brænder dit hjerte for Hogwarts og dets elever, men ikke blot for et bestemt fag, er muligheden for at kaste sig over opgaven med overhovedjobbet kærkommen.
Hufflepuffeleverne er en skøn flok hjertevarme hyggebasser, som har brug for en kærlig, men også dreven hånd, når de skal ledes gennem skoleårenes mange udfordringer. De er favnende og hårdtarbejdende, med store øje for fællesskabet og du vil, som deres overhoved, være den de søger til for inspiration og vejledning. De vil kræve meget af din tilstedeværelse, men vil også belønne den igennem den stolthed du vil føle, ved at se dem lykkes. Dette stolte, gamle kollegium har et væld af traditioner, ikke mindst i form af konkurrencen med de øvrige kollegier.

Som overhoved skal du stå i spidsen og lede dine elever til de bedst mulige resultater i quidditchturneringen og kollegieturneringen. Men det er ikke kun resultaterne i kollegiernes indbyrdes konkurrencer, der bør ligge dig på sinde. Som Overhoved er det nemlig også din pligt at skabe mulighed for sammenhold og trivsel for dit kollegiums elever. En udfordring som er både givende og meningsfuld.

Eller elsker du at bruge din tid i selskab med fremtidsorienterede elever, når I skal gennemgå spådomskunstens mange, komplicerede teknikker? Synes du spådomstårnets røgelse giver ro i sindet og åbner dit indre seende øje og intuition? Så bør du kraftigt overveje at søge til Spådom. Faget åbner for mange muligheder og du får frihed til at tilrettelægge undervisningen præcis som du synes.
 
  
Krav til dig som ansat
 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Overhoved
 

- Du skal være aktiv og kunne gå forrest for dit kollegie, og dette kan indflydes af bl.a. aktiviteter, plots, konkurrencer, spil m.v., som den bærende ingrediens til et stærkt sammenhold på kollegiet.

- Du skal kunne lægge et opslag op ugentligt. Du bestemmer selv hvad indholdet skal være og om du selv laver det, eller engagerer teammedlemmer til opgaven.

- Du skal have et aktivt Quidditchhold, aktivt Aktivitetsteam (FA / PR-team) og et aktivt Vejlederteam. Disse tre grupper skal du være tovholder for, og du har til ansvar at ansætte samt fyre de deltagende.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye, men det er tilladt, hvis du brænder for det.

 


 

Er en af stillingerne lige dig?
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra, hvis du søger som lærer eller til Matthew, hvis du søger som overhoved, med følgende:
 
 
Ansøgning i form af en interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat. Du skal nævne, hvis din ansættelse medfører ønske om karakterskift og hvad dette skift indebærer (navn, alder osv.). 
Ansøgningsfrist d. 10/7 kl. 23:59
 
 

Tilføjet af Matthew | Skrevet: 29/06/2020 21:42 | Kategori: Job


Laurel | 29/06/2020 21:47

God vind i to <3

Villa | 29/06/2020 22:49

Ansøg til OH for grævlingerne - de er en bunke fantastiske små puffer :D

Phillip | 30/06/2020 10:56

2 fantastiske jobs er på højkant her! Søg, søg, søg!!!!

Og Villa, jeg er glad for at vi beholder dig som rektor og i lærestaben, du skal nok gøre det fantastisk!
Aleisha god vind! Jeg håber og ved at du vil være fantastisk i alt du har planlagt og at dine drømme nok skal gå i opfyldelde!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!