August: Jeg er begyndt at læse Shadow & Bone. Jeg tror ikke, jeg bliver okay efter det her... (2022-01-29 00:04:00)
Iggy: Vivian Wilson er ikke kun en driftig forretningskvinde; nu er hun gudhjælpemig også politiker. Wonders never cease. (Husk I kan indsende opstillingserklæringer indtil og med den 29.!) (2022-01-28 15:56:00)
Vivian: Stil hellere op til ministerposten - I risikerer at jeg tager den, hvis I lader ham der skvatfiguren blive siddende. (2022-01-28 14:51:00)
Maeve: Drømmer du om at blive landets næste minister? Så husk, at det er senest d. 29. du skal indsende din opstillingserklæring til Saga! (2022-01-28 14:33:00)
Leo: Professor Cuthbert Binns Død: 18. Århundrede Overrasker folk i badene Thats a bit nasty... (2022-01-27 17:54:00)
Prudence: Skal vi ikke have en relation? (2022-01-27 15:07:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Mary Lou Sachs
  • Aron Einarsson
  • Lucas Bowen
  • Sage Camille Van der Aart
  • Camilo Juaquin
  • magicboy world
587 aktive brugere
0 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 6.72


Astrid & Selim 3 stjerner

Peggy 18 stjerner

Aragorn 1 stjerne
Kære studerende på Hogwarts!

Nu er I godt igang med jeres eksamner, og inden vi får set os om, er gangene og lokalerne her på skolen atter tomme og stille.

Jeg har spottet at de kære lærer sidder og sover og pjatter på lærerværelset i det forgange år, og jeg håber ikke det gentater sig alt for meget i fremtiden. For deres inaktivitet hvad angår lektierettelser må jo må betyde at de ikke har noget at lave. Så skriv gerne en masse lektier til dem, så de kan bruge deres tid fornuftig. Det ville jo heller ikke være dårligt at ende med at være blandt dem der er udvalgt til at skulle med i puljen om Ugens lektie, vel?

Forsæt gerne med at lave lektier - os på lærerværelset glæder os i hvert fald til endnu flere lektier fra jer :)

Alle lektieskrivere skal have et stort klap på skulderen, hvad enten de har været så heldig at blive nævnt her eller ej - I gør det skide godt alle sammen.

Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer læreren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner.

Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der fines fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Villa.

 
Præmierne for ugens stjerne er følgende:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie er følgende:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
 
Peggy, Flyvning
Peggy, Besværgelser
Peggy, Eliksir
Peggy, Forvandling
Aragorn, Mugglerstudier

Hver uge udvælger hver lærer den bedste lektie de har, som sammen vil blive bedømt. Vinderen af Ugens lektie, går automatisk videre til konkurrencen om Årets lektie. Den som vinde årets lektie, vinder en unik gylden fjerpen som er tegnet af Maison. —>

 

Peggy, Astronomi

Selim, FMMK

Astrid, Magiens Historie

 

'Kære far og mor,
Så er der snart eksamener. Jeg kan godt mærke nervøsiteten snige op og være her nu. Jeg ser virkelig ikke frem til U.G.L.-eksamenerne. Hvis jeg bliver nervøs over eksamener på anden årgang, hvordan bliver jeg ikke, når det er de mere alvorlige eksamener? Måske jeg kan spørge Elias eller Killian til råds der. Hvad de har gjort eller vil gøre for ikke at ende på hospitalsfløjen med alt for meget stres. Men jeg vil faktisk ikke fortælle om min eksamenskuller. Det kan jeg gemme til sommerferien. Nej, jeg vil faktisk gerne fortælle om dagens lektion i Forsvar Mod Mørkets Kræfter. For gæt, hvad vi lavede. Har I et gæt? Godt, for svaret er nemlig duel!

Læs resten af lektien ved at KLIK HER


Tilføjet af Villa | Skrevet: 25/06/2020 12:54 | Kategori: Hogwarts


Der er ingen kommentarer

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!