Adrien: Jeg er klar på at få sparket lidt ekstra liv i Adrien igen her, så emner og relationer i alverdens retninger, skal være mere end velkomne! (2024-03-28 19:04:00)
Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
10 online brugere

Lærer i Forvandling søges


 

 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 

Phillip har skiftet stilling og er derfor nu lærer i FMMK. Det betyder at stillingen som lærer i Forvandling nu kan blive din!

Er det forvandlingskunstens mange muligheder, der giver dig julelys øjnene? Brænder du for at undervise eleverne på Hogwarts i, hvordan de mestrer tryllestavens bevægelser, samt forvandlingens trylleord? Vil du vise dem, at de kan være langt mere og andet end blot sig selv, og har muligheden for at forandre virkeligheden med blot et trylleslag? Kundskab i Forvandling er en af magiens mest fascinerende arter med alverdens muligheder. Det kan nu blive dig, der tager Hogwarts' elever med på rejsen mod dygtiggørelse i faget.

 

 

Stadig nyt:

Fremover kommer vi ikke til at forvente af lærerne at de ændrer alle lektionerne, når de bliver ansat. Hvis en lærer virkelig brænder for det, må de selvfølgelig gerne, men det er ikke et krav. Samtidig vil vi stærkt opfordre til at nyansatte undlader at skrive RPG til deres lektioner, for erfaring fortæller os at det både er den mest tidskrævende del af jobbet, og samtidig den del af lektionen mange elever skipper for at komme hurtigere til lektien.

En af lærernes vigtigste opgaver vil fra nu af i stedet være at være synlig in game; og at have det sjovt med det. Uanset om det bliver i form af emner om eftersidninger, lektioner, ekstraundervisning, lærermøder eller noget helt fjerde. Vi stiller ikke specifikke krav, men vi håber at vi i fællesskab kan få Hogwarts til at emme af aktivitet.

Lektieretningen vil fortsat være lærernes ansvar i samarbejde med lærerassistenterne.
 


 
Krav til dig som ansat
 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye, men det er tilladt, hvis du brænder for det.

 


 

Er faget lige dig?
 
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra med følgende:
 
 
LÆRER | Ansøgning i form af en Interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den lærer-karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat.



 
Ansøgningsfrist d. 31/5 kl. 23:59
 
 

Tilføjet af Illyra | Skrevet: 19/05/2020 08:12 | Kategori: Job


Laurel | 19/05/2020 09:02

Lærer jobbet er super fedt og du får sådan en mulighed for at interagere med elever og kollegaer in game og out of game! Samt du får lov til at gå rundt og smide eftersidninger efter elever og dele sladder med dine kollegaer på lærerværelset!

(og tænk på al det sjov du kan få ved at forvandle kollegaers materialle goder til noget andet, eller elevernes undervisningsbøger til rotter eller flyvende bøger?)

Phillip | 19/05/2020 09:44

Synes helt klart i skal søge!! Forvandlings jobbet, og professor jobbet generelt, er bare noget af det bedste!! Og det er virkelig et fantastisk fag der er ledigt! Og jeg står til rådighed 24/7 (næsten) hvis der er nogle spørgsmål omkring det!!! :)

Så søg søg søg!! Gør som Laurel siger! ;)

Myrtle | 19/05/2020 09:53

Søg søg søg for søren!
Lærerjobbet er det fedeste!

Timothee | 19/05/2020 18:04

Søg endelig! :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!