Adrien: Jeg er klar på at få sparket lidt ekstra liv i Adrien igen her, så emner og relationer i alverdens retninger, skal være mere end velkomne! (2024-03-28 19:04:00)
Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
14 online brugere

Pokaloverrækkelse år 71


SE OGSÅ FØLGENDE NYHEDER:

 

 
 
POKALOVERRÆKKELSE ÅR 71
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
Kære allesammen,

Vi håber at I nyder, at varmen er begyndt at vende lidt tilbage, samt at I passer rigtig godt på jer selv derude.

Endnu et HS år er gået og det er blevet tid til at hædre kollegierne for de point de har indsamlet, samt den elev på Hogwarts, der har indsamlet flest point. Vi kan med stor glæde sige, at det er lykkedes samtlige kollegier at indsamle flere point end sidste år!

Dette skoleår føles næsten som om det er fløjet afsted. Før vi så os om, var endnu en eksamen i gang og også den er nu overstået. Vi håber I har klaret dem godt og er klar til endnu en tørn, hvor årgang 72 er på dagsordenen.
Før vi tager hul på det nye skoleår, skal vi imidlertid mindes resultaterne fra det gamle! Vi kan se tilbage på et år, der har bydt på bonusuger og det kan vi se i den imponerende mængde point, der er blevet indsamlet! Vinderen af Årets Lektie blev Mireya og med hele 192 stjerner vinder Selim Årets Stjerne. De fortjener begge en stor applaus.


I det nye år 72, vil vi som altid opfordre til at gøre en indsats for dit kollegium. Om det måtte være med lektierne, som quidditchspiller, eller ved at være aktiv på kollegieopslagstavlen. Giv den hele armen, så du hjælper med at skabe aktivitet omkring dit kollegium.

Og mange tak til alle for at bidrage til et rigtig godt år. Med de ord bevæger vi os til kåringen af vinderne af kollegiepokalen og elevpokalen:

 

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...

 

 

KOLLEGIEPOKALEN
VINDEREN AF KOLLEGIEPOKALEN, ÅRGANG 71 ER
GRYFFINDOR

 

For femte år i træk, hiver de gæve løver hos Gryffindor kollegiepokalen hjem til sin plads på kaminhylden i tårnet. Med 3636 point har de indsamlet næsten 1000 point mere end sidste år, og de hiver pokalen sikkert i hus. Giv dem et stort bifald for deres indsats og flid i løbet af skoleåret! Sølvpokalen bliver også i krypten, hvor Slytherin med 2314 point hiver den hjem - mon det bliver deres tur til at snuppe 1. pladsen næste år?

Tredjepladsen og fjerdepladsen er der dog lavet om på. For første gang i 7 år, er det ikke lykkedes de kvikke ørne at sluppe bronzepokalen. I stedet går den til Hufflepuff, der med 2216 point var ganske tæt på at snuppe sølvpokalen i stedet! Sidst, men ikke mindst, har vi Ravenclaw, der med 1219 point ender på en flot fjerdeplads.

 

Giv alle kollegier en kæmpe hånd for deres indsats!

 

 


 

Stort tillykke herfra! Det har været en fornøjelse at følge med.

Vi ser frem til endnu flere point og lektier i det nye skoleår.

 

...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...···:::···...


VINDEREN AF

ELEVPOKALEN
ÅRGANG 71 ER
Selim Cavanough-Thomas

 

Selvom Gryffindor har formået at holde fast på guldpokalen, skal vi i år hylde en ny elev som absolut topscorer på pointfronten. Selim har i løbet af sit første år på Hogwarts formået at indsamle svimlende 1384 point og har dermed væltet den tidligere sejrherre af pinden. Udover at have imponeret med mængden af point, løb Selim også med titlen som årets stjerne efter at have indsamlet hele 192 stjerner. Han fortjener en ordentlig klapsalve for sin indsats med lektierne. Med sådan en start på Hogwartsårene er vi spændte på at se, om Selim formår at drive det endnu længere eller om han næste år får endnu mere kamp til stregen, end han har fået i år. Han skal i hvert fald have ros for sin fantastisk flotte indsats både som vinder af elevpokalen og vinder af Årets Stjerne! Vi ønsker ham stort tillykke.

 

Giv ham en stor klapsalve!

 

Tak for et fortryllende år 71 med håbet om et år 72, der overgår det tidligere på alle tænkelige måder!  

Magiske hilsner  

Admins, Rektor, Overhoveder og Professorer


Tilføjet af Illyra | Skrevet: 11/05/2020 18:31 | Kategori: Generelt


Killian | 11/05/2020 19:07

Selim, du er et vidunderbarn og også 100% magisk og måske ikke helt fra denne verden? De points der siger det hele! ;p
Jeg kunne ikke give tronen videre til nogen bedre end dig! Keep it golden, brormand!

https://i.pinimg.com/originals/94/d0/af/94d0af6cde4d631a1dcfd18bdc430ce6.jpg

Killian | 11/05/2020 19:08

OK, det billede var måske kun en liiiile smule større end jeg havde regnet med xD
Hahahahahaha, undskyld allesammen!! Men ja, denne trone har Elias og jeg lavet og den står fint i Gryffindors opholdsstue, nu med Selim på den som ekstra pynt!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!