Adrien: Jeg er klar på at få sparket lidt ekstra liv i Adrien igen her, så emner og relationer i alverdens retninger, skal være mere end velkomne! (2024-03-28 19:04:00)
Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
0 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 6.71


Sebastian 21 stjerner

Selim 33 stjerner

Peggy 15 stjerner
Kære studerende på Hogwarts!

Eksamenerne er nu over jer og lige om lidt holder vi sommerferier herinde. Og så glæder vi os ellers til at starte med lektie skrivningen igen i åt 72!

Der har været så mange gode lektier i denne uge og det er skønt at se en masse forskellige navne! Men skal vi ikke se endnu flere navne på listerne til næste år? Det syne jeg! For det går jo ikke, hvis alle professorerne bare sidder helt alene inde på deres kontor og ikke har noget at lave. Så lad os hjælpe dem, ved at give dem travlt. Men inden da, må i nyde et par ugers fri.

Forsæt gerne med at lave lektier! Os på lærerværelset glæder os i hvertfald til endnu flere lektier fra jer :)

Alle lektieskrivere skal have et stort klap på skulderen, hvad enten de har været så heldig at blive nævnt her eller ej - I gør det skide godt alle sammen.

Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer læreren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner.

Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der fines fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Villa.

 
Præmierne for ugens stjerne er følgende:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie er følgende:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
Aidan 6 stjerner
Calla 3 stjerner
Elias 3 stjerner
Léa 3 stjerner
Mireya 3 stjerner
Aidan, Besværgelser
Peggy, MDPoP
Peggy, FMMK
Selim, Astronomi
Selim, Forvandling
Sebastian, Eliksir
Sebastian, Flyvning
Sebastian, Magiens Historie

Hver uge udvælger hver lærer den bedste lektie de har, som sammen vil blive bedømt. Vinderen af Ugens lektie, går automatisk videre til konkurrencen om Årets lektie. Den som vinde årets lektie, vinder en unik gylden fjerpen som er tegnet af Maison. —>

 

Selim, TV

Mireya, Botanik

Calla, Mugglerstudier

 

Mira var, som altid, tæt på at komme for sent til time. Som regel var hun den sidste inde af døren til en hvilket som helst time - ikke fordi hun ikke gad dem, tvært imod fandt hun de fleste af sine timer på Hogwarts ganske fascinerende, men fordi punktlighed ikke ligefrem var hendes stærkeste side. Det var en fordom mange hun havde mødt i Europa havde om Sydamerikanere, og desværre var Mira en af dem der levede op til fordommen, på trods af at den ikke var sandfærdig. Men i dag var det ekstra vigtigt at hun ankom til sin botaniktime til tiden, eftersom klassen skulle på ekskursion og skulle rejse med en nøje tilrettelagt transitnøgle.

Botanik var et af Miras absolut yndlingsfag af flere årsager. Hendes mor var alkymist og ejede sin egen apotekerforretning - først i Tomatlán i Mexico og nu i Navan, Irland - og Mira var derfor blevet fortalt om de forskellige planter, urter og træer samt deres brug gennem hele sin barndom, hvilket hjalp med at etablere hendes egen interesse for naturen. Derudover havde hun også været elev på Castelobruxo-skolen i Brasilien i de første tre år af sin magiske grunduddannelse, en skole der var verdenskendt for dens store fokus på botanik og magizoologi, og havde derfor en større viden om de forskellige teoretiske, og til dels også praktiske, elementer af faget end mange af hendes klassekamerater.

Læs resten af lektien ved at KLIK HER


Tilføjet af Phillip | Skrevet: 30/04/2020 12:25 | Kategori: Lærerstaben


Maude | 30/04/2020 23:48

Stort tillykke, Mireya og Selim, og jer andre!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!