Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
10 online brugere

Lærere søges


 
Se også følgende nyheder:

 

 

 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 
Ruby og Henry er stoppet som lærere i henholdsvis Tryllestavsvidenskab og Eliksir og derfor har DU nu har muligheden for at blive en del af lærerstaben på Hogwarts! Du kan være sikker på at blive mødt af muntre kollegaer og glade elever, så søg endelig!

 Har du tålmodighed til at følge opskrifter til punkt og prikke? Har du en forkærlighed for besynderlige ingredienser som salamanderblod, fevinger og igler? Kan du fryde dig lidt i det skjulte, når brygningen går galt for eleverne og de ender med en eliksir med en helt anden effekt end tiltænkt, eller en eliksir der eksploderer? Så er Eliksir netop faget for dig. Bliver du lærer i dette fag, får du lov til at guide eleverne igennem det store arsenal af eliksirer med hver sin effekt. Det bliver din opgave at lære eleverne, hvilke eliksirer der kan være til gavn for dem og hvilke de skal holde sig langt fra. Det er et fag der kræver fordybelse, men som også indeholder mange spændende hemmeligheder.

Er du i stedet mere interesseret i dén genstand, langt de fleste magikere er afhængige af? Nyder du at nørkle med hvilke sammensætningerne af træ, kerne osv., der giver de bedste forudsætninger for forskellige typer magi? Og drømmer du om at vise eleverne, at et fag der, af nogen, godt kan betragtes som værende tørt, faktisk er yderst interessant og enormt nyttigt? Så er Tryllestavsvidenskab lige sagen for dig! Faget åbner op for vanvittigt mange muligheder, fordi pensum kan gennemgåes på talrige måder. Du kan tage eleverne med på udflugt, hvor de selv skal samle materialer sammen, du kan lade dem klassificere deres egne stave eller noget helt tredje. Det er helt op til dig!

 

 

Stadig nyt:

Fremover kommer vi ikke til at forvente af lærerne at de ændrer alle lektionerne, når de bliver ansat. Hvis en lærer virkelig brænder for det, må de selvfølgelig gerne, men det er ikke et krav. Samtidig vil vi stærkt opfordre til at nyansatte undlader at skrive RPG til deres lektioner, for erfaring fortæller os at det både er den mest tidskrævende del af jobbet, og samtidig den del af lektionen mange elever skipper for at komme hurtigere til lektien.

En af lærernes vigtigste opgaver vil fra nu af i stedet være at være synlig in game; og at have det sjovt med det. Uanset om det bliver i form af emner om eftersidninger, lektioner, ekstraundervisning, lærermøder eller noget helt fjerde. Vi stiller ikke specifikke krav, men vi håber at vi i fællesskab kan få Hogwarts til at emme af aktivitet.

Lektieretningen vil fortsat være lærernes ansvar i samarbejde med lærerassistenterne.

 
 
 
Krav til dig som ansat
 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye, men det er tilladt, hvis du brænder for det.

 


 

Er et af fagene lige dig?
 
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra med følgende:
 
 
LÆRER | Ansøgning i form af en Interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den lærer-karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat. 
Ansøgningsfrist d. 22/4 kl. 23:59
 
 

Tilføjet af Illyra | Skrevet: 13/04/2020 19:47 | Kategori: Job


Aurélie | 13/04/2020 19:49

God vind fremover til søskende Graham! :)

Lejra | 13/04/2020 19:51

God vind fremover!
Og kom endeligt og join os i lærerstaben! Vi er søde som kedelkager! <3

Timothee | 13/04/2020 19:51

Søg endelig!
Og god vind til Ruby og Henry :D

Dorabella | 13/04/2020 19:54

God vind fremover <3
Held og lykke til alle dem, der vælger at ansøge

Calandra | 13/04/2020 20:20

Jeg kan klart anbefale at ansøge - alle stabens medlemmer er søde. ;-)
Udover det, god vind Ruby og Henry. < 3

Aine | 13/04/2020 20:42

Jeg elsker den gif af Seamus!

Phillip | 13/04/2020 20:48

God vind til Ruby og Henry!

Søg søg søg! Det er gode fag! Og det er en skøn gruppe i bliver en del af!


Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!