Mizuki: Er stadig frisk på emne til allnighter! Dog befinder Mizuki sig ikke på Hogwarts i julen. Så mulige relationer med udgået er skam muligt også med dem der går på Hogwarts self! (2021-12-08 22:17:00)
Claudia: Hvis nogle er interesseret i at få en midlertidig fjende (Vi kan måske tolke lidt) og få en julegave.... Så skriv til mig! (2021-12-08 22:09:00)
Galilea: Jeg siger bare, at jeg i morgen (torsdag) er fri til at emne fra klokken 13:20 og kan emne indtil klokken 15:30 fredag. Så har I brug for én at emne med i morgen, er jeg her! (2021-12-08 21:14:00)
Kazran: Jeg er meget fraværende lige for tiden pga. Bachelor skrivning, så find mig på Slack hvis det er virkelig vigtigt! :) Love y'all (2021-12-08 19:14:00)
Abel: Det var et Woods bryllup. (2021-12-08 17:06:00)
Anthon: Jeg synes I skal lytte til Maeve. #Avotta - 2 yndlingspersoner man ikke kan andet end og elske. Kom i gang:D (2021-12-07 18:29:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
Husk mig
  • Avery Belfast
  • Drew Harlow
  • Sonja Tatiana Kuzovitchi
  • Nicolay Mckenzie Kuzovitchi
  • Mizuki Ishikawa
  • Ester Apollonia El Sayed
591 aktive brugere
11 online brugere

Ugens Stjerne og Lektie 3.71


Peggy 13 stjerner

Selim 33 stjerner

Sebastian 12 stjerner
Kære studerende på Hogwarts!

Så er det tid til endnu en uddeling og igen modtog vi en masse fede lektier! Bliv endelig ved med heres gode arbejde, det er så skønt at modtage alle jeres lektier!

Men vi vil da yderst gerne modtage endnu flere lektier, der findes intet bedre! Og halli hallo, vil det ikke være super fedt, at se jeres navne heroppe? Og hvem vil ikke gerne hjælpe med at skaffe points til sit kollegie? Lige nu er vi jo stadig i uge 4 i et par dage endnu, og det betyder BONUSUGE! Så alle de lektier du kan nå at lave i uge 4, vil du få dobbelt points for! Lyder det ikke fedt? Frem med fjerpennen!

Forsæt gerne med at lave lektier - os på lærerværelset glæder os i hvert fald til endnu flere lektier fra jer :)

Alle lektieskrivere skal have et stort klap på skulderen, hvad enten de har været så heldig at blive nævnt her eller ej - I gør det skide godt alle sammen.

Alle elever som modtager karakteren fremragende, får automatisk 1 stjerne. Bedømmer læreren at den fortjener ekstra hyldest modtager den i stedet 3 stjerner.

Point og Galleoner bliver uddelt følgende uge. Skulle der fines fejl i forbindelse med stjerneoptællingen, så kontakt venligst Villa.

 
Præmierne for ugens stjerne er følgende:
1. pladsen = 12 points og 50 galleoner
2. pladsen = 8 points og 30 galleoner
3. pladsen = 4 points og 20 galleoner

Præmierne for ugens lektie er følgende:
1. pladsen = 12 points og 14 galleoner
2. pladsen = 10 points og 12 galleoner
3. pladsen = 6 points og 8 galleoner
 Elias 9 stjerner
 Joy 6 stjerner
Electra 4 stjerner
Killian 3 stjerner
Zoya 2 stjerner
Mercedes 1 stjerner
Peggy, FMMK
Peggy, Spådom
Elias, Eliksir
Elias, Botanik
Selim, MDPoP
Selim, TV
Selim, Astronomi
Selim, fag
Selim, Flyvning

Hver uge udvælger hver lærer den bedste lektie de har, som sammen vil blive bedømt. Vinderen af Ugens lektie, går automatisk videre til konkurrencen om Årets lektie. Den som vinde årets lektie, vinder en unik gylden fjerpen som er tegnet af Maison. —>

 

Selim, Mugglerstudier

Elias, Magiens Historie

Selim, Besværgelser

 

Vennen Lawrence kom grinende ind på hospitalsfløjen og fortalte om opgaven i Magiens Historie. ”Vi skulle tale om vores første tur til Hogsmeade. Det er godt nok ironisk når I ligger herinde efter at være blevet syge i en underjordisk gang på vej til Hogsmeade uden at få lov” Elias rystede på hovedet. Det var utrolig så lidt problemer de overhovedet havde fået for deres udflugt. Deres forældre var selvfølgelig blevet informeret, men det var vist det værste, og selvfølgelig den del af at de lå på hospitalsfløjen og Elias derved var blevet snydt for at deltage i flyvning og ikke mindst quidditchtræning, fordi han var syg. Det var vist hvad man kunne kalde karma.

”Jeg har boet i Hogsmeade i mange år” bemærkede Selim bag sin bog fra sin seng. Endnu engang havde Lawrence fundet sin plads i Selims fodende. Lawrence kiggede spørgende på ham ”Jeg ved da ikke hvad jeg skulle forklare om min første gang i Hogsmeade. Skulle jeg beskrive mit første minde? Så var det vist mere en opgave til et mindekar. Elias har også været der mange gange, da han og hans lillesøster og mor besøgte min far og mig der” fortsatte han opklarende, hvilket Lawrence nikkede forstående til. Elias nikkede bekræftende, for Selim havde jo ret. De var endda så kendte i landsbyen, at de havde vurderet at det ikke var farligt at tage alene til Hogsmeade, hvilket ironisk nok havde ført dem til hospitalsfløjen.

Læs resten af lektien ved at KLIK HER


Tilføjet af Phillip | Skrevet: 09/04/2020 23:42 | Kategori: Lærerstaben


Maude | 10/04/2020 10:47

Stærkt kæmpet, younglings :D

Killian | 10/04/2020 11:18

Prøv lige at se, hvor seje alle mine venner deroppe er! Godt arbejde!!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!