Flynn: Vi burde helt sikkert finde på noget sjovt sammen! (2024-04-19 11:58:00)
Adam: Skal vi gifte os Lincoln? tast 123 for bekræftelse (2024-04-19 09:14:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
484 aktive brugere
10 online brugere

Lærer og Overhoved søges


 

 
 
 
 
 
STILLINGSOPSLAG
 
NYHEDER FRA HOGWARTS SKOLE FOR HEKSEKUNSTER OG TROLDMANDSSKAB
PÅ VEGNE AF LÆRERSTABEN
 

Connor har set sig nødsaget til at stoppe som både lærer og overhoved. Vi vil gerne takke ham for hans arbejde i staben. Det betyder at stillingerne som henholdsvis lærer i Magiens Historie og overhoved for Gryffindor er ledige, så DU nu har muligheden for at søge dem!

Elsker du at bruge din tid i selskab med videbegærlige elever, når I skal gennemgå historiens magiske episoder, store slag og nævneværdige personligheder? Synes du bibliotekets historiske afdeling er den mest interessante, og brænder du for at formidle et fag der nemt kan opfattes som tungt og kedeligt videre på en spændende måde? Så bør du kraftigt overveje at søge til Magiens Historie. Faget åbner for mange muligheder og du får frihed til at tilrettelægge undervisningen præcis som du synes.

Eller har du mon set dig lun på muligheden for at stå i spidsen for de modige løver på Gryffindorkollegiet, der lever i en konstant fejde med de andre kollegier? I så fald er det netop kollegiets stolte traditioner for mod, handlekraft og beslutsomhed, der må drive dig, når eleverne ser til deres overhoved for inspiration og vejledning. Har du mod på opgaven, vil det være dit livs oplevelse at være overhoved for Gryffindor. Som overhoved vil du skulle lede dine elever til de bedst mulige resultater i quidditchturneringen og kollegieturneringen samt sørge for at skabe sammenhold og trivsel for dit kollegiums elever.

 

 
Stadig nyt:

Fremover kommer vi ikke til at forvente af lærerne at de ændrer alle lektionerne, når de bliver ansat. Hvis en lærer virkelig brænder for det, må de selvfølgelig gerne, men det er ikke et krav. Samtidig vil vi stærkt opfordre til at nyansatte undlader at skrive RPG til deres lektioner, for erfaring fortæller os at det både er den mest tidskrævende del af jobbet, og samtidig den del af lektionen mange elever skipper for at komme hurtigere til lektien.

En af lærernes vigtigste opgaver vil fra nu af i stedet være at være synlig in game; og at have det sjovt med det. Uanset om det bliver i form af emner om eftersidninger, lektioner, ekstraundervisning, lærermøder eller noget helt fjerde. Vi stiller ikke specifikke krav, men vi håber at vi i fællesskab kan få Hogwarts til at emme af aktivitet.

Lektieretningen vil fortsat være lærernes ansvar i samarbejde med lærerassistenterne.

 




 
Krav til dig som ansat
 

- Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til spørgsmål, uanset om det måtte omhandle lektioner, eksaminer, en relation eller noget helt fjerde.

- Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.
 

Krav til dig som Professor
 

- Som Professor skal du være en aktiv ingame del af Hogwarts ansatte. Du skal bidrage til aktiviteter såsom emner og konkurrencer.

- I samarbejde med lærerassistenterne, er det dit ansvar at rette lektierne i dit fag.

- Du må IKKE slette de lektioner og eksamener der allerede ligger i dit fag, uden at erstatte dem med det samme. Det er ikke et krav at lave nye, men det er tilladt, hvis du brænder for det.

 

Krav til dig som Overhoved

- Du skal være aktiv og kunne gå forrest for dit kollegie, og dette kan indflydes af bl.a. aktiviteter, plots, konkurrencer, spil m.v., som den bærende ingrediens til et stærkt sammenhold på kollegiet.

- Du skal kunne lægge et opslag op ugentligt. Du bestemmer selv hvad indholdet skal være og om du selv laver det, eller engagerer teammedlemmer til opgaven.

- Du skal have et aktivt Quidditchhold, aktivt Aktivitetsteam (FA / PR-team) og et aktivt Vejlederteam. Disse tre grupper skal du være tovholder for, og du har til ansvar at ansætte samt fyre de deltagende.
 


 

Er en af stillingerne lige dig?
Så skal du sende en besked via ugleriet til Illyra, hvis du søger som lærer eller til Matthew, hvis du søger som overhoved, med følgende:
 
 
Ansøgning i form af en interessetilkendegivelse
 

- Max 400 ord

- Kan indeholde en forklaring på din interesse for stillingen og/eller dine erfaringer fra tidligere ansættelser.

- Kan indeholde dine overvejelser om den karakter du ønsker at spille, hvis du bliver ansat. Du skal nævne, hvis din ansættelse medfører ønske om karakterskift og hvad dette skift indebærer (navn, alder osv.).



 
Ansøgningsfrist d. 19/2 kl. 23:59
 
 

Tilføjet af Illyra | Skrevet: 09/02/2020 11:30 | Kategori: Job


Holly | 09/02/2020 11:32

God vind fremover, kære Connor!
Held og lykke til alle ansøgere! :-D

Klara | 09/02/2020 11:36

Held og lykke til alle ansøgere! :D
Og god vind fremover, Connor!

Maude | 09/02/2020 11:37

God vind til dig, Connor ^^

Tag og søg! Og kom glad og bliv overhoved for os kære løver - vi er søde og dejlige og slet ikke besværlige ;)

Phillip | 09/02/2020 12:31

God god vind Connor!!! :) Kommer til at savne dig i staben.

Held og lykke til alle der søger! Det er et mega fedt fag der er blevet ledigt, og Gryffindors overhovede er også bare et fantastisk job xD

Aurélie | 09/02/2020 12:46

God vind fremover Connor og held og lykke til de ansøgerne :)

Madeleine | 09/02/2020 16:38

God vind fremover Connor! :D

Kyrt | 09/02/2020 17:12

God vind fremover, Connor og held og lykke til alle ansøgerne. ;D

Kendra | 09/02/2020 19:03

God vind fremover til Connor, og der bliver ønsket held og lykke herfra :D

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!