• Timothee: Overvejet du en ældre bruger? Så giv endelig lyd, jeg søger en til at spille Til søster på 25 år. Og ellers er de mange relationer, stadig velkomne!^^ (25/02/2020 21:16)
  • Villa: PUFFERE - Der mangles Quidditch spillere i en ekstrem grad.. tag kontakt til Lucy.. kom og hjælp dit kollegie - det kræver ikke det hele store. (24/02/2020 17:26)
Husk mig
  • Jordan McManaman
  • Neco Elliott
  • Harvey Jones
  • Smillaapostoli Apostoli
  • Amira Noura Rose
  • Quentin Delgado Valentine
589 aktive brugere
32 online brugere
online på chatten

Årets Studerende år 66


 

 

 

 

 

 

ÅRETS STUDERENDE ÅRGANG 66

 

 

 

 

 

 

 

EATON, MAGISKE SPIL OG SPORTSGRENE

 

 

Eaton har været aktiv i samtlige uger på året. Han er karaktertro i selve sin karakters personlighed og også kombineret i sin sportslige tilgang.
Han er god til at bruge sine omgivelser og spille efter hvilke ændringer, der måtte komme omkring ham, og så er han enormt loyal overfor sporten, kollegaer og sig selv ikke mindst. Dertil har vi ikke kunnet undgå at bide mærke i, hvordan han også kredser om og inddrager sporten, uddannelsen i sine andre emner, som ikke er relateret til uddannelsen.
Eaton fortjener prisen som årets studerende for høj aktivitet, spændende læsning til sine medstuderende og uddannelsesleder, karaktertro og karakterudviklende opgaver. Og så skal han selvfølgelig også æres for q-uddannelsen år 66' mest kreative påfund til en opgave/spillerprofil, som blev grundlag for andre studerendes opgaver.

 

Eaton modtager titlen som Årets Studerende år 66 og 500 galleoner. Stort tillykke!

 

 

Tidligere vindere af Årets Studerende:

 

Årgang 55: Kate, Healeruddannelsen

Årgang 56: Callum, Journalistuddannelsen

Årgang 57: Iggy, Magizoologuddannelsen

Årgang 58: Narella, Obliviatoruddannelsen

Årgang 59: Nikolas, Quidditchuddannelsen

Årgang 60: Teralyn, Healeruddannelsen

Årgang 61: Madeleine, Auroruddannelsen

Årgang 62: Jade, Magiske Medier uddanelsen

Årgang 63: Ainsley, Magiske Medier uddannelsen

Årgang 64: Maude, Magizoologuddannelse

Årgang 65: Gwendoline, Magiske spil og sportsgrene uddannelsen

Årgang 66: Eaton, Magiske spil og sportsgrene uddannelsen

 

 

 

UDDANNELSERNE

 

Hvis din bruger er gradueret fra Hogwarts (eller anden magisk grunduddannelse), har du mulighed for at tilmelde dig en af sidens seks videregående uddannelser. Her gennemgår du et forløb tilrettelagt af uddannelseslederen, der skal klæde dig på til de udfordringer, der ligger inden for de respektive fag. Der er stor vægt på karakterudvikling, og det er en fremragende mulighed for at udfolde sin kreativitet.

For at blive optaget på en uddannelse, skal du kontakte uddannelseslederen: han eller hun vil sørge for at uddannelsen bliver både spændende og relevant for dig.

 

Ønsker du at gå andre veje, som ikke ligger under de seks faste uddannelser, er det en mulighed at snakke med mig (Morgan) eller en uddannelsesleder om alternativer. Der kan laves særlige forløb som tilpasses dine behov og ønsker i et samarbejde mellem flere uddannelsesledere.

 

 

 

 

Mary O'Malley                      Iggy Clarke                     Kate Calderone

            Magiske Medier                     Magizoolog                            Healer                   

 

 

 

 

    Andrew Jackson                    Samuel King                   Grayson Heartstone

Ministeriet             Magiske spil og sportsgrene                   Auror

 

 

 

JOBKOORDINERING

 

På din profil er der er en kolonne, der hedder “IG job” og kan udfyldes med det job, som din karakter besidder ingame. Det er uddannelseslederne der står for koordineringen af IG jobs, så går du med en lille magisk iværksætterdrøm i maven, eller har du ønske om at vaske op på Den Utætte Kedel, er det en af dem, du skal kontakte. Koordineringen består i, at det bliver vurderet om det er et realistisk job for din karakter: passer det med alder, baggrund og erfaring. Vi vurderer også om det er et job, der kræver en eller form for uddannelse, og til sidst at det ikke går på kompromis med andre brugeres muligheder. Det gør vi selvfølgelig først og fremmest for at sikre universets realisme, men også for at jobbene bliver delt fair ud mellem brugerne på siden. Det nytter ikke noget at Den Utætte Kedel pludseligt drukner i opvaskere. Af samme grund vil vi gerne have en beskrivelse af hvad jobbet går ud på, hvordan du vil bruge det IG, og hvad der ellers kan være relevant at vide, når du ansøger.


Tilføjet af Morgan | Skrevet: 14/08/2019 17:07 | Kategori: Generelt


Blaine | 14/08/2019 18:08

Tillykke til Eaton!!

Zara | 14/08/2019 18:16

Tillykke Eaton! :D

Eaton | 14/08/2019 19:18

Wooow Tusind tak :D

Gwendoline | 14/08/2019 19:35

Tillykke Eaton! Stærkt!

Rylan | 14/08/2019 20:48

Eyyy tillykke Eaton!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!