Irene: Irene søger Relationer :O Skriv til mig, så vi kan finde på noget! ;) (2024-03-29 11:37:00)
Archer: Archer er stadig frisk, på emner, og relationer, så send en ugle vis du vil, lære ham erkende. ^^ (2024-03-29 10:29:00)
Adrien: Jeg er klar på at få sparket lidt ekstra liv i Adrien igen her, så emner og relationer i alverdens retninger, skal være mere end velkomne! (2024-03-28 19:04:00)
Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
16 online brugere

Hædring af teammedlemmer - årgang 63


 
Hædring af teammedlemmer
 
 

 

Kære brugere på Hogwartsschool.dk


Som teamledere vil vi rigtig gerne kunne belønne de medlemmer, der gør det særligt godt.

Vi fortsætter (lidt forsinket) traditionen; kåringen af det bedste teammedlem på hvert team; Udviklingsteamet, Plotenheden, Skribentteamet og Avisteamet. Det betyder at hver teamleder kårer et medlem af teamet, der har udmærket sig igennem sit arbejde. Konkurrencen er startet på årgang 59 og herefter vil der hvert andet år, på ulige årgange, blive kåret 4 nye vindere. Teammedlemmerne har altså to HS-år, eller 16 IRL-uger, til at udmærke sig til kåringen.

Arbejdet på de forskellige teams varierer, hvorfor det også varierer hvad der kræver at blive kåret som det bedste teammedlem, men de forskellige teams har fået en uddybende forklaring på hvad der skal til.

3 måneders VIW.
Eller 50 kollegiepoint og 300 galleoner.

Tiltaget her har ikke til formål at gøre alting til en konkurrence, men derimod ønsker vi at opfordre alle til at gøre en ekstra indsats og tage del i arbejdet. De teams vi har på siden, fungerer kun gennem samarbejde og derfor er vi afhængige af hinanden. Vi vil derfor gerne kunne give en ekstra gulerod til dé medlemmer, der er gode til at hjælpe og tage del i tingene.

Vi håber, I synes om tiltaget!
Til sidst skal det også pointeres, at man ikke kan vinde på to teams det samme år.

Vinderne for årgang 63

Rylan


Laurel


Daphne


Savannah


Kunne du selv tænke dig at få muligheden for at vinde på årgang 65, når der igen findes 4 vindere? Så ansøg til et (eller flere!) af sidens teams. De står alle klar til at tage imod dig med åbne arme!

AVISTEAMET
Har du en stalker gemt i dig? Er du glad for at skrive? (det er vi alle sammen, ellers ville vi ikke være her..) Avisen har uendelig muligheder og byder på alt hvad hjertet begærer. Vi dækker alt fra små, personlige plots, til store, altopslugende historier, der rammer alle. Vi er seriøse og vi pjatter, hvilket er præcis hvad vi fører videre, I det vi skriver.
En masse nye tiltag bliver udarbejdet. Blogs, fotomontager, konkurrencer m.v. Vil du være med til at udforme en helt ny form for brugervenlig avis, som alle får glæde af? Så send en ugle til Jade eller Rylan som i øjeblikket er vikar.

Tag et kig på Jade eller Rylans profil for info om hvordan, du bliver medlem.

Kom og vær en del af et fantastisk team. Vi mangler lige netop dig!

PLOTENHEDEN
Vil du gerne være med, når vi planlægger hvordan nisserne skal overtage verdensherredømmet? Når vi skal planlægge det næste all nighter event, eller en helt tredje ting? Måske du drømmer om at det næste store plot bliver baseret på din idé? Uanset om du er god til selv at få idéer, eller om du hellere vil hjælpe med at udvikle videre på andres, så kan vi bruge dig i Plotenheden!

Vores opgave er at skabe spændende plots, der kan påvirke brugerne og kaste dem ud i at emne nye og anderledes situationer. Vi skaber rammerne omkring karakterudvikling, både ved at hjælpe sidens brugere med deres individuelle plots, men i særdeleshed også ved at udforme de store plots for hele siden. Vi er en enhed der lever på idéer, men idéerne er ikke nok - vi har også brug for nogle, der er parate til at hjælpe med at udvikle og udføre idéerne. Derfor skal du ikke lade dig skræmme, hvis du ikke er typen, der får nye idéer hele tiden. Vi kan bruge din hjælp uanset hvad, og vi vil være meget taknemmelige for den.

Vil du gerne hjælpe med at skabe spændende in game-aktiviteter for resten af sidens brugere? Så se hvad din ansøgning skal indeholde nedenfor:

Ansøgning
Din ansøgning skal sendes til Edward i en ugle. Den behøver på ingen måde at være lang, men du må meget gerne komme omkring følgende:
- Hvad motiverer dig til at skabe plots?
- Hvordan mener du at Plotenheden kan bidrage til siden?

Kom og leg med os. Vi har det næsten altid sjovt!

SKRIBENTTEAMET
Kan du lide at skrive? Elsker du at lære fra dig, samtidig med at du måske selv gerne vil lære endnu mere? Så kunne skribentteamet være noget

Den primære opgave er at skrive artikler til Biblioteket. Når man ansættes som skribent, vælger man, som noget af det første, hvilken bog eller hvilket emne, man vil skrive om. Det forsøges at blive opnået, at alle skribenter skriver om noget, de interesserer sig for og har lyst til at lære andre omkring. Man skal være indstillet på at arbejde individuelt, da denne del af jobbet oftest er en selv og ens egne artikler. Til tider kan det dog ske, at man samarbejder med andre skribenter eller lærerne.

Den sekundære opgave er langt mindre individuel end førnævnte. Denne omhandler diverse diskussioner, hvor vi sammen snakker om forbedringer inden for Biblioteket både IG og OOG. Disse kan eksempelvis være udvidelse og udvikling af biblioteket, IG jobs inden for området og promovering af Biblioteket.

Lyder dette noget for dig? Så se ansøgningsprocessen nedenunder:

Ansøgning
Alt du skal gøre for at ansøge, er at sende en ugle til Cornelius med svar på følgende:
- Hvilke forventninger har du til teamet og teamlederen?
- Hvad kan du tilbyde teamet?
- Hvilke bøger kunne du se dig selv skrive i? Hvorfor?

Kravene for at kunne være en del af teamet er: Aktivitet, stabilitet, deltagelse og melding til teamet eller mig, såfremt de tre førstnævnte i en periode ikke kan overholdes.

Ansøgningen behøver ikke være en roman. De kræfter sparer vi til du er ansat.

UDVIKLINGSTEAMET

Kan du lide at bidrage og brainstorme over en masse nye tiltag? Udviklingsteamet har ansvaret for at optimere siden og igangsætte aktiviteter i samarbejde med plotteamet. Teamet arbejder fx på fordelingsquizzen, forumbeskrivelserne osv.
Hos teamet lander der mange forskellige opgaver, og det er muligt at søge medlemskab fra projekt til projekt.

Ønsker du medlemskab, så send Gregory en ugle!

Vindernes valg af præmier, vil blive offentliggjort i kommentarfeltet, af de respektive teamledere.

Hav en herlig lørdag aften!
- Cornelius, Edward, Jade, Gregory, Tristan og Morgan

tag ??? words: # # # words notes: Getting back in the groove <3 Credit: Glamourgirl @ Shadowplay!">Shadowplay!

Tilføjet af Tristan | Skrevet: 09/03/2019 19:44 | Kategori: Generelt


Daniel | 09/03/2019 19:49

Stort tillykke til alle 4!

Illyra | 09/03/2019 20:40

Tillykke til jer alle 4!

Savannah, du er altså for vild. Er det tredje gang nu? ;)

Eliyah | 09/03/2019 20:43

Tillykke!! :D
Uhhh i er seje!

Edward | 09/03/2019 21:00

Tillykke!

Laurel har valgt 50 kollegiepoint og 300 galleoner!

Savannah | 09/03/2019 21:33

Woow jamen tak for kåringen :D
Tillykke til jer 3 andre ;)

Illyra: Ja det tror jeg ;)

Cornelius | 09/03/2019 21:39

Tillykke til jer alle!
Daphne vælger 3 måneders VIW!

Mary | 10/03/2019 09:29

Stort tillykke til jer! :D

Magnolia | 10/03/2019 10:20

Tillykke til alle, hvor er I formidable! :D

Madeleine | 10/03/2019 13:42

TILLYKKE! :D Det er fuldt ud fortjent!

Sophronia | 10/03/2019 19:53

Tillykke til jer alle sammen!^-^

Tristan | 11/03/2019 08:24

Kæmpe tillykke :)
Rylan har valgt 3 mdrs VIW.

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!