• Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
483 aktive brugere
6 online brugere

JVS: 2. adventskonkurrence


Tjek også opslaget fra Matthew om Årets studerende og reklame for uddannelserne, opslaget fra Villa om Ugens Stjerne - Uge 1, 56 og opslaget fra Hillary om Ledig stilling: Gryffindors OH.

Afgørelsen på 1. adventskonkurrencen!

Kære brugere af Hogwartsschool.dk

Sidste uge kom den første af de 4 adventskonkurrencer op, hvor I blev sat til at beskrive jeres yndlingsrum i festlige beskrivelser, og vi fik i alt 7 julede og gennemførte bidrag, som vi siden torsdag har voteret på.


Vi er derfor glade for at kunne annoncere vinderen af 1. adventskonkurrencen, som bestemt var et svært valg blandt de mange gode bidrag.

Til sidst lagde beslutningen sig dog på Morgan, hvis bidrag du kan læse herunder.

Hvem kan mon indtage hendes plads i næste uge?



Stort tillykke til Morgan, der har vundet 6 måneders VIW.
Læs det vindende bidrag:

Det var ikke fordi Thestral-reservatet Ifreann lå placeret i nogen særlig irsk skov. Den så helt almindelig ud både indefra og udefra, hvis man altså ikke kunne se Thestralerne, hvilket familien Murtlap ikke kunne, med undtagelse af Muriel Murtlap, den daglige leder af reservatet og Morgans mor. Hun var en høj kvinde, med helt kort, blond hår, et vejrbidt ansigt, tre fingre på venstre hånd og et sjældent smil. Men når hun smilede, kunne modtageren også mærke det helt ned i maven, og føle sig særligt velsignet. Det var noget helt andet med Morgans far. Han var lille og rund, næsten skaldet og iførte sig de mest farverige gevandter Morgan nogensinde havde set på en troldmand. Han var lutter smil og kærlighed det meste af tiden, men kunne også være ret streng, hvis Morgan eller hendes søster Mel, ikke passede sine pligter derhjemme. Det var ham der sørgede for huset, og hun syntes han gjorde et fantastisk stykke arbejde. Det var på det Ifreann blev genkendeligt for dets gæster og ansatte. Det lille hus, der lå i indgangen ved skovbrynet og strålede med sin velordnede have og de mange blomster i svævende, rektangulære kasser under kuglerunde vinduer. Selvom både Morgan og Mel gik på Hogwarts nu, tog de hjem til jul, for at tilbringe den med sin familie, som de plejede. Deres far holdt meget af højtider, og særligt julen kunne han gøre helt eventyrlig. Huset stod i stor kontrast til den mørke skov der omgav det, men hvert år til jul bemærkede man dårligt skoven, når deres far gik fuldstændigt i selvsving med juledekorationer. Blomsterne i de rektangulære kasser under vinduerne blev overdyngede med lysende julekugler, der skiftede farve hver time i perfekt koordination, og hoveddøren blev næsten skjult bag to gigantiske juletræer, med sure feer i flotte, hvide antræk og kæmpemæssige, lysende stjerner på toppene. Han lagde kunstigt sne på taget, så det lignede glasur, og alle havenisserne havde fået nissehuer på, som de på en eller anden måde beholdt på hele julen. Morgan mistænkte ham for at have forhekset dem, så de ikke kunne tages af. Nisserne var i hvert fald mere aggressive end sædvanligt, hvis man kom til at jokke på dem.

Hvert år dagen inden jul inviterede Muriel sine ansatte til en mindre sammenkomst, hvor der blev serveret mad og drikke, så de kunne trille hjem, når aftenen var omme. Haven blev oplyst og opvarmet (for Muriel ville ikke have dem indenfor) med magiske, svævende julelys og Morgan syntes det var så spændende at se, hvem der egentlig arbejdede inde i skoven. Hendes mor præsenterede hende for nogen af dem, og lod dem fortælle hende historier indtil det blev tid til at hendes far sendte hende i seng. Det var fantastisk.
Denne aften stod hun forventingsfuldt ved langbordet, der bugnede af alskens juleretter, iført sit bedste juleskrud, da hendes mor kom hen til hende, flankeret af en ung mand med venlige øjne og mørkt hår.
”Iggy Clarke,” præsenterede han sig nervøst, og rakte hånden frem mod Morgan, som om han var usikker på, om det var den rette slags hilsen til en pige på elleve. Morgan tog den genert, og hendes mor fortalte, at Iggy lige var startet i et lærlingeforløb. Det var beroligende, at han også var nervøs, og mens hendes mor hentede drikkevarer dristede Morgan sig til at spørge om han egentlig kunne se Thestralerne, hvilket hun som ikke havde opfanget var et ret personligt spørgsmål. Sådan så de ikke på det i familien Murtlap. Enten kunne man eller også kunne man ikke. Og hun ville vide alt.

2. adventsopgave
    Til jul skal man også have gaver med, så den næste opgave handler om at skrive om en julegave-indkøbstur.

    - Du skal inkludere en liste over de personer du køber gaver til
    - Du skal minimum købe 5 gaver, og begrunde hvorfor gavemodtagerne får disse gaver

    Begrænsninger: Maks 600 ord

    Præmie: 6 måneders VIW
Send dit bidrag til Malone per ugle senest torsdag d. 14. december kl. 23:59.

Trolde iført kjoler og alfer i nissetøj;
Malone, Mira, Tara, Savannah, Anemone, Hudson og Elliana
Aktivitetsteamet / Juleværkstedet

Tilføjet af Malone | Skrevet: 10/12/2017 20:55 | Kategori: RPG


David | 10/12/2017 21:00

Tillykke Morgan!

Genevieve | 10/12/2017 21:03

Stort tillykke til Morgan!

Marlee | 10/12/2017 21:05

Tillykke Morgan. :D

Morgan | 10/12/2017 21:37

Juhuuu! Tusind tak :D

Therese | 10/12/2017 21:37

Tillykke! :F

Douglas | 11/12/2017 00:17

Fedt Morgan, god tidlig julegave var? ;-) Nice læsning.

Maison | 11/12/2017 10:20

Stort tillykke til Morgan!
Lige et spørgsmål; Må man deltage med flere brugere?

Morgan | 12/12/2017 18:00

Bedste tidlig julegave B)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!