Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
16 online brugere

Afdelingschefer Søges




AFDELINGSCHEFER SØGES

Ministeriet for magi søger afdelingschefer til Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene og Afdelingen for Magiske Katastrofer, da Eliza og Brandon har valgt at søge nye himmelstrøg. Vi siger tak for indsatsen og god vind i sejlene.
Til begge stillinger søger vi engagerede personer, der ønsker at samarbejde på tværs af afdelingerne i ministeriet. Der interesserer sig for at skabe aktivitet for sidens udgåede brugere og ønsker at bidrage til fællesskabet efter Hogwarts. Det forventes af alle afdelingschefer, at man deltager aktivt i diskussioner og engagerer sig i alle teamets opgaver.

AFDELINGEN FOR MAGISKE SPIL OG SPORTSGRENE




Som afdelingsleder i Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene har du først og fremmest ansvaret for quidditch på Hogwarts samt uddannelse indenfor spil og sportsgrene.
Dette er en stilling som derfor både tager ansvar for en uddannelse og for et helt specifikt område; Quidditch. En dobbeltstilling, der kræver stort overblik og lyst til at arbejde sammen med både elever på Hogwarts og udgåede brugere med interesse for magiske spil og sportsgrene.

Ansøgningsfristen er 30. april ved midnat. Ansøgningerne skal sendes til Matthew.

Din ansøgning skal indeholde:
- Hvad er dine visioner for quidditch på Hogwarts? (evt. med eksempel)
- Hvad er dine visioner for uddannelsen?
- Eksempel på uddannelsesplan og lektioner

Du må gerne overveje, hvordan du synes, quidditchspillet på Hogwarts skal fungere.
En evaluering er blevet udfærdiget over sidste års quidditchturnering (findes her: https://hogwartsschool.dk/forum/id/10030, kode: 10030), hvor sidens quidditchspillere har fået lov at bidrage til en ny struktur på quidditchturneringen. Denne vil en ny afdelingschef skulle forholde sig til i planlægningen af en ny turnering.
Samtidig vil det være muligt at bidrage med nye visioner.

Overvej gerne hvilke forskellige muligheder en grunduddannelse indenfor Magiske Spil og Sportsgrene kan give, samt eventuelle specialer det skal være muligt at tage - du bestemmer! Bare hold det realistisk og overskueligt. Du må også gerne sætte flere uddannelser op side om side, det vigtigste er at du har tiden og overskuddet samt lysten til at påtage dig ansvaret for at få uddannet nogle af 8+'erne indenfor dit område!

AFDELINGEN FOR MAGISKE KATASTROFER




Som afdelingschef i Afdelingen for Magiske Katastrofer har du ansvar for uddannelserne indenfor dette område. Der er i høj grad tale om et nicheområde, der kræver specialisering og gennemgående kendskab til afdelingens områder; magialarmpatruljen (kontrol af utilsigtet magi), obliviatorhovedkvarteret og mugglerværdig bortforklarings udvalget (oversat fra Muggle-Worthy Excuse Committee). Et område der spiller en meget vigtig rolle i hemmeligholdelsen af det magiske samfund overfor mugglerverdenen.

Ansøgningsfristen er 30. april ved midnat. Ansøgningerne skal sendes til Matthew.

Din ansøgning skal indeholde:
- Hvad er dine visioner for uddannelsen?
- Eksempel på uddannelsesplan og lektioner

Overvej hvordan du kan bidrage til fællesskabet blandt de udgåede brugere med din afdeling og din uddannelse og hvilke muligheder en uddannelse indenfor dit område vil kunne give i det magiske samfund, samt eventuelle specialer det skal være muligt at tage. Hold det realistisk og overskueligt. Du må også gerne sætte flere uddannelser op side om side, det vigtigste er at du har tiden og overskuddet samt lysten til at påtage dig ansvaret for at få uddannet nogle af 8+'erne indenfor dit område!



Tilføjet af Magician | Skrevet: 15/04/2017 16:44 | Kategori: Job


Matthew | 15/04/2017 16:50

Det er et fantastisk layout, Mag, tak for hjælpen.

Eliyahu | 15/04/2017 16:51

Held og lykke til søgende !
Og god vind I to!

Hannah | 15/04/2017 17:03

Held og lykke fremover til jer begge :)

Og jeg glæder mig til at byde et par nye velkommen i staben :D

Poppy | 15/04/2017 17:20

God vind fremover, Brandon og Eliza, og held og lykke til alle ansøgere! :)

Pearl | 15/04/2017 17:53

Held og lykke i fremtiden, Eliza og Brandon. I har gjort det helt fantastisk! Glæder mig til at se hvem de nye afdelingschefer er :)

Felix | 15/04/2017 21:21

Jeg sværger på, at det ikke er min skyld de siger op! Min ansætttelse og deres opsigelse er blot to tilfælde der ligger en smule tæt! Jeg er altså rigtig sød at arbejde sammen med. Jeg giver kage og alt muligt... please vær min kollega <3

Eliyahu | 15/04/2017 21:24

Felix, jeg tror du sender forkerte signaler! Folk løber jo skrigende væk, fordi du er way to sweet for dem! :O De kan jo ikke håndtere det!

Felix | 15/04/2017 22:14

Jeg er også hård! Jeg kræver en masse af folk, og man kommer ikke sovende til tingene, hvis man er min kollega! Man er nødt til at arbejde en masse for det og det er ikke for de svage! (Er det bedre Eliyahu? :D)

Eliyahu | 15/04/2017 22:16

Nej, slet ikke! :O pas på du ikke skræmmer de andre væk nu! Du må altså lærer at dine muller, kun må og skal vises frem, når det er heltetid! Som en rigtig Gaston! Du skal være lækker og charmende, så får du studerende!

Tracy | 15/04/2017 23:54

Rigtig god vind fremover til både Eliza og Brandon! Og held og lykke til alle ansøgere :D

Felix, sødeste skat. Kom hellere hjem, inden du kommer til skade :D

Matthew | 16/04/2017 00:19

Felix er en god tilføjelse til teamet. Flere af den slags :D

Eliyahu | 16/04/2017 00:20

Flere Gastoner? Er du en lille LeFou, Matthew? :O

Matthew | 16/04/2017 09:35

Hvad er det du snakker om, Eliyahu?

Shane | 16/04/2017 09:48

Dine Disney referencer skal vist støves lidt af Matthew ;)

God vind fremover til Eliza og Brandon, held og lykke til ansøgerne, jeg håber der sidder nogle flere Felix'er derude så, hvis det er det I vil se hahaha xD

Matthew | 16/04/2017 10:08

Disneyreferencer er cool, men hvorfor skal de bruges til at tale folk ned?
Jeg synes det virker som en lidt unødvendig og nedladende kommentar.
Når jeg siger 'flere af den slags' refererer jeg til 'gode tilføjelser til teamet' og ikke til Felix specifikt, men Felix er skide dygtig, det synes jeg ikke der er grund til at sætte spørgsmålstegn ved :)
Lad os have det rart, mand. Det andet er noget pjat.

Shane | 16/04/2017 10:28

Oh nej nej, bevares ;) det var slet ikke ment sådan, du misforstår min hensigt ;)
Jeg synes det er fedt I får nogle dygtige teams samlet ;) det styrker jo bare siden, det var slet ikke ment nedladende, det beklager jeg virkelig hvis det blev tolket sådan.
Med flere Felix'er mener jeg, ligesom dig, folk der kan bidrage til de her teams, jeg var slet ikke ude i noget personligt her, jeg kan godt se det kan læses sådan, og det beklager jeg virkeligt!

Undskyld Felix, der var intet ondt ment i det overhovedet! Det håber jeg ikke bliver forstået sådan.

Matthew | 16/04/2017 11:10

Den her samtale er mærkelig xD Shane, det er jo ikke dig jeg snakker om, når jeg påpeger at jeg synes den disneykommentar var unødvendig. Du kom jo ikke med den. Med mindre du og Eliyahu er sammen person :P
Og altså, det er ikke min mening at skabe dårlig stemning. Jeg vil bare godt reklamere for to stillinger vi mangler besat :)

Shane | 16/04/2017 11:13

Jeg troede den var en general kommentar til min, fordi jeg skrev det om disney referencer xD men jeg mener altså det andet, jeg beklager hvis det blev misforstået det jeg skrev om Felix'er ;) Jeg synes også bare der skal nogle gode og kompetente folk ind på stillingerne, så siden kan få gavn af dem ;)

Matthew | 16/04/2017 11:26

Ja okay, jeg kan sgu godt se den kunne læses sådan, sorry :P
Men hey, så er vi jo i grunden enige om målet ^^ det var heldigt.
Og Eli, jeg har heller ikke noget i klemme med dig. Du mente det sikkert heller ikke, som det blev forstået.
Skrift-misforståelser ftw.
God påske og skriv nogle nice ansøgninger, allesammen :D

Eliyahu | 16/04/2017 12:20

Det var nu ment som noget sjov. ;) Fordi ingen er jo som Felix, og grundet Felix' faceclaims kropsbygning, tænker jeg lidt op Gaston. :D (han er nu dejlig!)
Og LeFou er jo en rigtig sød karakter, som roser Gaston. :) Det var slet ikke ment som nedladende eller noget! :O Jeg så det bare slet ikke sådan, men beklager det kom forkert ud. :D

Jeg er bare lidt for high på Disney til tider! :D D
Du skal slet ikke beklage, Matthew! ^^

Felix | 16/04/2017 12:55

Ingen tager mod ros som Felix.
Ingen tilgiver fejl som Felix.
Ingen er forvirret og bare fjoller i stedet som Felix :P

Eliyahu | 16/04/2017 13:20

Hvor er min emoji med hjerteformet øjne. Omg :O

KerrTrevor | 16/04/2017 14:53

God vind fremover og held og lykke til de der søger.

Alithea | 16/04/2017 18:00

God vind fremover, I to!

Men hvor er ansøgninsfristen sen... Oh well, så er der endnu et år uden Quidditch...

Shane | 16/04/2017 18:11

Jeg kan godt lave en nødløsning for en enkelt årgang? xD altså køre en omgang Quidditch for årgang 52. Jeg er gået ud, så jeg har ikke nogen konflikter med at skulle spille for et hold haha xD

Matthew | 16/04/2017 18:27

Shane, den snakker vi lige om over ugle. Jeg er bestemt ikke afvisende overfor muligheden :)

Alithea | 16/04/2017 19:43

Det ville da være godt, hvis du kunne det, Shane ;) Jeg havde lige set frem til mit sidste år med Quidditch, så det ville trist, hvis det blev aflyst.

Matthew | 16/04/2017 19:55

Vi finder en løsning, Alithea, så du ikke skal undvære på dit sidste år ;)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!