Neleh: Hvis nogen vil være med på deres bankboks er blevet røvet over ferien og vil med i en artikel, så skriv. (2024-03-28 10:30:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Irene Nari Braxton
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
  • Olive Fenway
  • Art Arcana Maloney
481 aktive brugere
12 online brugere

Point til uddannelserne!


 
 
 
 
Skoleåret rinder ud og ansøgningsfristen for at studere på en af sidens mange videregående uddannelser nærmer sig med hastige skridt. Når vi når uge 1 starter helt nye hold af auroraspiranter, sports- obliviator-, healer-, magizoolog- og journaliststuderende. De studerende knokler hårdt og laver en masse fantastiske opgaver, og som en lille gulerod har vi besluttet at genindføre pointtildeling til opgaver udført på uddannelserne. Det vil således blive muligt at hjælpe ens kollegie med at vinde årets pokal, selvom man ikke længere er Hogwarts-studerende.
 
Der vil som maksimum være 36 kollegiepoint på højkant for hver studerende per uge, hvilket svarer til tre gange de point en fremragende lektie vil modtage på Hogwarts. I modsætning til opgaverne på Hogwarts, varrierer uddannelsernes opgaver dog ofte i form og størrelse, og kan både bestå af RPG-opgaver, emner eller noget helt tredie.
    Det er derfor blandt afdelingscheferne blevet besluttet, at pointene ikke nødvendigvis vil blive uddelt efter det almindelige karaktersystem. Det er op til den enkelte uddannelsesleder at beslutte hvordan karaktererne vil blive fordelt og opgaverne vurderet. Det vil således også være noget der kan varriere fra opgave til opgave.
 
Har du spørgsmål specifikt til hver enkelt uddannelse og måden det kan gøres på, vil du altid kunne finde en masse information på vores respektive profiler, eller sende os en ugle med dit spørgsmål.
 

 

    Sebastian            Eliza                  Brandon                  Lukas                      Leah                 Coraline

     Auror                Sport                 Obliviator               Healer                 Magizoolog            Journalist

 

 

 

Vi glæder os til at se en masse af jer på uddannelserne i det kommende skoleår

- Afdelingscheferne

 

 


Tilføjet af Coraline | Skrevet: 12/02/2017 23:46 | Kategori: Generelt


Alice | 12/02/2017 23:49

Uuuuh! I like, meget!

Isabella | 12/02/2017 23:58

Fedt tiltag! :D

KerrTrevor | 13/02/2017 00:06

Det var da et super fedt opslag, jeg håber det vil skubbe gang i uddannelserne og kan lege lidt med i kollegiepokalen også. Held og lykke til alle ansøgere og må de der har ferie irl som url have en rigtig god ferie.

Giovanna | 13/02/2017 00:10

Ej hvor fedt!

Zacharias | 13/02/2017 00:27

Jeg er fan!

Nate | 13/02/2017 05:00

Fan af at gøre ting for uddannelserne, men knap så stor fan af at blande de to ting sammen, Kollegiepokalen og Uddannelsessystemet (jeg ved godt begge dele er "skole") :) kommer der også en Student-pokal så, som næste påfund? :P

Anywho.. fedt man gør noget for uddannelserne! :) det bliver spændende at se ^^

Tammy | 13/02/2017 07:10

Vi kunne også bare nedlægge alle uddannelserne? :D
Bare have en Quidditch Dommer og en Chefredaktør til avisen og sidens sportsbegivenhed? ^^

Hvorfor er Eliza ikke nævnt blandt Afdelingscheferne egentligt? Tæller den post ikke længere som afdelingschef? :O


Coraline | 13/02/2017 08:08

My bad, Tammy. Jeg var vidst lidt for træt da jeg lavede det opslag. Eliza er selvfølgelig stadig både afdelingschef og udannelsesleder og fejlen vil straks blive rettet :)

Når det kommer til at blande de to ting, er det med et ønske om at gøre det mere spændende at være på uddannelserne og give de der er gået ud en mulighed for at deltage i noget. Vi er klar over at det ingame ikke er det mest realistiske, og det er noget vi har debatteret frem og tilbage om vi vil gå på kompromis med. Vi er dog endt med at konkludere at vi er en hjemmeside, og det er ikke altid tingene passer så godt sammen med universet. De studerende gør et kæmpe arbejde og det er også mærkeligt hvis de brugere der sidder bag skærmen og laver opgaver, der oftest er langt større end lektier, ikke får noget for det.
Jeg tvivler på det vil ende i en studenterpokal. Det er jo netop for at samle siden at dette tiltag kommer på bordet :)

Wes | 13/02/2017 09:41

Det her er alt for fedt! :D

Tammy | 13/02/2017 09:50

Nååå, jamen ingen ko på isen der, jeg tænkte bare det kunne være den ikke talte med under det her, alt det quidditch ^^

Jeg kan sagtens forstå argumenterne for at gøre noget for de udgåede elever, dem har der været tale om LÆNGE i alle mulige sammenhænge :) Jeg tager lige mine argumenter og andre ting, og sender en ugle i stedet for, så det ikke virker så negativt det her, det er slet ikke for at lave problemer jo ^^

LÆKKERT opstillet, flot layout og god intention, så skal jeg nok holde mund ^^
Nate, jeg anbefaler du gør det samme :P

Marcellus | 13/02/2017 09:53

Jeg kan rigtig godt lide idéen!! Dengang jeg var udgået følte jeg mig også ret langt væk fra alle de andre elever og brugere på siden, hahah^^

Men jeg har lige et spørgsmål, for der står jo kun seks afdelingschefer på... har Tracy og Richard da ingen uddannelser? o:

Nigel | 13/02/2017 10:02

Jeg vil nødig være negativ, og ved at jeg nok bliver upopulær for at sige det her, men synes også bare at jeg skal have lov til at udtrykke mine tanker om emnet. Beklager hvis nogen bliver stødt af mine udtalelser, men jeg skriver fra mobil og har derfor begrænset mulighed for at se helhedsindtryklet. No hard feelings fra mig :)


MEN jeg er ikke fan, det var blandt andet denne urealisme (samt mere af samme urealisme) der var med til at gøre så jeg forlod Potterskolen i sin tid. Kan udmærket godt se at det vil være en gulerod for de udgåede, men efter min mening burde dette køre på to forskellige pointsystemer i så fald.
Man kunne jo måske have gjort til en konkurrence mellem uddannelserne. Der var mange muligheder at udbygge dette på, og jeg føler måske det bliver mere piggyback riding på noget som allerede foregår på 90% af samme måde på en anden platform ._.

Tammy | 13/02/2017 10:25

Jeg synes godt om dit forslag med en konkurrence mellem uddannelserne Nigel! :D

Amy | 13/02/2017 10:34

Super fedt!

Tracy | 13/02/2017 10:47

Vi, afdelingscheferne, hører hvad I siger og vi tager det selvfølgelig med videre i vores overvejelser. I er mere end velkommen til at komme med jeres forslag, enten her eller ved at sende en ugle til en af os :D Uddannelserne er her for jeres skyld, for at I ikke føler at I går i stå når jeres karaktere forlader Hogwarts.

Marcellus, som det ser ud lige nu, så har vi ikke. Men det kan være det kommer på et tidspunkt.

Anne | 13/02/2017 12:48

Jeg kan godt lide Nigels forslag :)
Og er for så vidt enig med Nate og Tammy.

Også undrer jeg mig over, at man nævner nogle af afdelingscheferne og ikke alle. Det kan godt være, at de ikke alle har uddannelser, men kunne man så ikke kalde det noget andet?

Coraline | 13/02/2017 12:57

Lad mig lige gøre det klart inden det bliver et større problem end det er:

Grunden til at der står hilsen afdelingscheferne er fordi ALLE afdelingscheferne har været med til at træffe denne beslutning. Inklusiv Richard, Tracy og Hannah. Grunden til de ikke har fået et billede med en uddannelse nedenunder, er fordi de ikke har en uddannelse. :)

Maison | 13/02/2017 13:16

Det synes jeg nu også er tydeligt nok, Coraline :)

Mega fedt tiltag! Jeg har virkelig følt mig afskærmet fra elev-brugerne siden jeg gik ud. Vi er jo stadig på kollegierne, men det har været svært at engagere sig ret meget, fordi det meste handler om at same point sammen, og det har vi ikke kunne deltage i. Jeg er helt klart fan!

Sebastian | 13/02/2017 13:25

Jeg vil gerne pointere at jeg personligt ikke synes det ville være fair med en konkurrence mellem uddannelserne når det kommer til point. Nogen uddannelser er bare mere populære end andre og derfor har nogen flere studerende end andre. Det ville blive nogle unfair odds at stille det op sådan. Ydermere findes der nogen der studerer på tværs af uddannelserne og blander dem. Hvor skal deres point fordeles hen?

Nigel | 13/02/2017 16:02

Sebastian, jeg kan godt se dit argument mht. popularitet, men har samtidig svært ved at lægge meget vægt på det. For kigger man på kollegierne er det også tydligt at kollegier som f.eks. Hufflepuff og Ravenclaw også kæmper med popularitet. Hvorfor skal det have betydning for uddannelserne, når det ikke har for kollegierne?

Jeg har måske ikke været så aktiv på det sidste, så kan ikke udtale mig omkring studerende der studerer på tværs af uddannelser, fordi da jeg sidst var aktiv var dette ikke en mulighed. Men jeg tænker da at man uanset har en uddannelse som man primært følger, og så vil det jo være til den man hamstrer point. Tænk lidt på det som HF/STX//HG/HHX/osv. kamp. Der havde jeg som HF også fag sammen med STX'er, men hørte stadig til HF :)

Coraline | 13/02/2017 16:12

Altså det giver ikke ret meget mening som det kører lige nu. Dette er også et forsøg på at lokke flere til uddannelserne fordi, som Sebastian siger, er der ikke ret mange studerende. Lige nu er der måske 10 studerende i alt fordelt på alle uddannelser. Det ville ikke give meget mening at lave en hel masse for 10 personer, når vi har noget der allerede fungerer.

Derudover er det hele fællesskabs-følelsen. Som Maison siger, så er udgåede jo stadig tilkoblet kollegierne på siden. De kan stadig deltage i ugens konkurrence (hvor de også kan vinde point), og de kan stadig deltage aktivt i forskellige aktiviteter på deres kollegier. Jeg ser ikke hvordan dette er meget anderledes end en udvidelse af dette. Det handler jo lige så meget om at folk stadig kan få lov at hjælpe deres kollegie i dysten. :)

Matthew | 13/02/2017 16:56

Jeg synes det er sejt :)

Wes | 13/02/2017 17:09

Jeg må sige, at jeg da i hvert fald er blevet ret motiveret til at melde mig på en uddannelse!
Nu bliver det næste problem bare, at det er svært at vælge ;)

Nigel | 13/02/2017 17:46

Jeg kan bare generelt ikke se pointen med at udgåede skal have adgang til kollegiepoint. For det næste bliver jo så hvis en aktiv udgået kan ende med at blive den der har tjenst flest point hjem til sit kollegie. Med muligheden for at tjene 36 point pr. uge, giver det i alt muligheden for at tjene 216 point + det løse. Noget som faktisk er en del over Hufflepuffs førende pointindsamler.
- Og når de direkte får adgang til kollegiepointne, har de så også adgang til U.S.?

Er meningen så at de udgåede også skal have adgang til Fordelingsceremoni, og "Afslutningsceremonien"? Ved godt den sidste ikke er noget der rent faktisk bliver afholdt, men hvis jeg nu skal skrive i min baggrundshistorie at min karakter skal fejre at f.eks. Slytherin har vundet pokalen, så skal jeg jo tage hensyn for at det ikke kun er nuværende slanger der har vundet kollegiepoint.

Coraline | 13/02/2017 17:59

Hvis en hogwarts elev laver alle opgaver på et skoleår kan de tjene 720 point plus det de kan vinde til US. Men der er sjældent nogen der laver alle opgaver og laver alle opgaver til det der svarer til fremragende. Bedømmelseskriterierne er jo også nogle helt andre.

Ugens stjerne køres af lærerstab og har intet med de videregående uddannelser at gøre. De udgående er gået ud af Hogwarts så de er selvfølgelig ikke med til fordelingsceremonier eller noget ingame. Nogle gange er man bare nødt til at bøje ingame lidt for at få verden til at hænge sammen oog. Ellers skulle vi også ud i at nægte de udgående adgang til kollegietavler, ugens konkurrencer og fora på kollegaerne?

Tammy | 13/02/2017 18:19

Man skulle bare helt holde kollegiepoint ude af alt der ikke har med lektierne at gøre. Hvis man er nødt til at lokke folk med point, uanset om du er overhoved, som laver en konkurrence for dine studerende, eller om du er afd.chef og står for en uddannelse, så kan det da aldrig være vejen frem.
Hvis uddannelserne ikke har nogen interesse, så afskaf da skidtet :)

Lav en brugerliste til de udgåede elever, de har intet med kollegierne at gøre længere i mine øjne :) giv dem et sammenhold for dem selv, hvis der absolut skal være så meget fokus på de udgåede elever. Det er overflødigt siger jeg.
Siden hedder for pokker da Hogwarts School, det er ikke en magic-me.com du logger ind på, det er en side med navn og intro og omdrejningspunkt for Hogwarts Skole :P

Og jeg ved godt, at man kan få kollegiepoint ved at være modig og dygtig og alt muligt andet, der ikke er skolerelateret i universet, når man læser bøgerne eller ser filmene, vi har ikke en udgave af at bekæmpe en trold i kælderen, så vi vakler allerede lidt der. Men er det ikke her vi kan bruge vores plotteam til at sætte sådan noget i værk så (for elever, hvis det er et spørgsmål om kollegiepoint)? :)

Coraline | 13/02/2017 18:39

Det er super dejligt at se så mange have en holdning til siden og hvordan den skal køre :D vi tager det hele til os, og skal nok tage jeres forslag med i vurderinger til fremtidige diskussioner og tiltag. Dette tiltag er vedtaget og vil køre startende i det kommende skoleår :) Hvordan det vil blive videreudvikle eller om det må afvikles igen, vil tiden vise alt efter erfaringer med det. Erfaringer vi først kan gøre os ved at afprøve det ;)

Tammy | 13/02/2017 18:45

Jeg er meget enig Coraline, dejligt I tager alle, modstandere som tilhængeres, ord til jer! :) sådan skal det være!
Og ja, man bliver klog af skade, eller hvad man nu siger ;) ej det var lidt frækt sagt, jeg mener det godt :)

Jeg håber I får mange ind på jeres uddannelser alle sammen! :) også selvom jeg ikke er fan af det, så er det sådan tingene ser ud for nu, og det vil jeg også give plads til at være :)

Maximillian | 14/02/2017 00:46

Tammy, Nigel og Nate i taler ind i en kontekst i ikke aner til at vide noget om. I forsvarer hvad I har kært og så vil jeg også forsvare hvad jeg har kært.

Jeg har fremtiden kært. Jeg er sgu så pisse træt af det altid handler om eleverne, og vi det aldrig synes at være muligt at favne flere målgrupper. Så er det enten som om, at man glemmer den ene eller den anden side. Er pointen ikke blot, at vi alle skal have en motivation? Så er det da ligemeget hvordan og hvorledes det afvikles. Jeg forstår ikke hvorfor I brokker jer. Hvorfor må jeg ikke tjene point til mit kollegie hvis jeg har lyst til det?
Jeg gider ikke, når man har gennemført Hogwarts gå ned i alder igen, eller skifte karakter for at tjene point. Jeg vil have det fede flow fortsætter. Så det kan godt være, at I ikke synes afdelingscheferne imødekommer jeres realisme, men de imødekommer sørme da et behov I virker for stædig til at spotte.

Jeg tænker bare... Kan vi ikke alle få lov til at have det lidt sjovt?

Tammy | 14/02/2017 08:13

Jo ved du hvad Max, jeg skal nok holde min kæft og sige ALT er fryd og gammen. Så kan I hygge jer så længe herinde, mens siden skifter omdrejningspunkt og går væk fra det den engang var. Det gider jeg alligevel ikke spilde min tid på.

Jeg kan sagtens se fordelen i at omfavne bredt og gøre plads til mange, men hvis du sidder lige nu, og tænker: jeg føler ikke udgåede elever OVERHOVEDET bliver tilgodeset i noget som helst her på siden.. ja så har jeg tabt den kamp med dig på forhånd, for så har du da INTET set til siden.
Fint nok vi skal tænke fremad og udvikle os, jeg er helt med dig Max. Ellers går tingene også i stå og dør. Men når du laver en hjemmeside baseret på en skole, som er så beskrevet, så elsket og set, så studeret og så populær, som Hogwarts, så kan du ikke forvente, mener jeg, at siden bare kunne udvikle sig som havde det været en tilfældig beskrevet kostskole for mugglere.
Desuden, hvis ikke man holder på nogen form for realisme, hvor går grænsen så? Hvornår er det så anderledes, at en elev på 12 år skriver vedkommende føler det burde være okay, at han/hun stillede op til minister-posten fordi vedkommende havde en chance. Du er NØDT til at have nogle grænser. Og ligesom du tilsyneladende holder noget løsere på dem, så holder jeg på en af grænserne er, at lade Hogwarts School handle primært om netop det, Hogwarts.

Men, jeg kan gøre det meget nemmere for dig, for jeg synes nemlig det er pisse irriterende, Max, at bruge energi på at sige min mening og blive i troen om, at det her et sted hvor man må tilkendegive sin egen holdning.. jeg har bedt Tristan om en officiel besked, hvor sidens visioner og kerneværdier fremlægges. Og jeg skal nok bøje mig for de retningslinjer hvis de hedder no boundaries og ikke længere handler om Hogwarts School. Men jeg lover dig også, at jeg vil kæmpe med blod, sved og tårer for, at siden her stadig er et sted hvor børn og unge kan komme, og tænke: nøj det her må være som at gå på skolen! og ikke ender med: nååå, nåå okay, det var Hogwarts jeg gik på, det kunne jeg slet ikke fornemme ud af konteksten, der er så meget anderledes ved den!

Maison | 14/02/2017 08:46

Jeg synes stadig der er 1000 gange flere ting til Hogwarts eleverne end til de udgående. Det er der alle starter; der alle tager deres første skridt. Men Tammy, folk bliver voksne. Ingame såvel som oog. Vil du i din ideelle verden mene at man skal slette sin karakter, sit hjerteblod, den historie man har opbygget og starte forfra når man når uge 8 på 7. Årgang?
Jeg har haft Maison siden han blev født. Og jeg elsker hans historie. Jeg elskede at udvikle den på Hogwarts og hvordan jeg kunne bruge rammerne fra slottet til at forme ham. Men jeg elsker også- måske endda mere - hvordan han er blevet nu når han er voksen. Det er ikke en historie jeg nogensinde slipper. Jeg har arb3jdet på den i over 2 IRL år; og det har det faktum at der er mulighed for udgåede givet mig mulighed for.

Samtidig så ja; der skal være plads til børn og unge herinde. Og det synes jeg ved gud også at der er - f.eks. med den nye aldersbegrænsning på nogle emner. Men der skal da også være plads til den originale Harry Potter generation? Os, der voksede op med bøgerne. Os, der ventede hvert år på den næste i regn og blæst foran den lokale boghandler. Og vi er altså ikke små børn længere. Vi gider ikke nødvendigvis spille en på 11; når vi har så meget mere mulighed for at relatere os til en på 21. Og det skal der også være plads til. Jeg synes HS gør så godt et job med at omfavne begge dele. Og jeg synes det er ærgerligt at der er nogen der m3ner der ikke skal være plads til os alle. For når det kommer til alt er vi jo alle bare en flok nørder der elsker Harry Potter.

Tracy | 14/02/2017 09:37

Vi er så mange forskellige her på siden, vi er mange der brænder for vidt forskellige ting: Nogle elsker livet på Hogwarts, nogle elsker livet som udgået og andre de er her måske mere for det sociale. Men uanset hvor ens fokus ligger, så er man med til at gøre HS til det, det nu engang er. Der skal være plads til alle, store som små, elev eller udgået. HS har muligheden for at kunne danne rammerne om dette, så hvorfor ikke lade det? Så længe det hele bliver favnet?
Jeg kan godt se, at det er røv og nøgler, hvis man virkelig brænder så inderligt meget for det at være elev, at et tiltag som dette, ikke falder i god jord. Men jeg kan også godt se, hvorfor de udgået, der synes de mangler en fælleskabsfølelse med sit gamle kollegie, synes det mega fedt, at de nu kan give en lille hånd med i kampen om kollegiepokalen. Det ene udelukker ikke det andet, ikke i mine øjne i hvert fald.

Hvorfor er det så forfærdeligt, at man ønsker at videreudvikle? Vi har fået muligheden rakt til os, til at kunne forestille os, hvordan det må være, at være voksen i det magiske samfund, det er der vel ikke noget forkert i at nogle søger? At folk er nysgerrige omkring det. Jeg synes det er fedt, at folk ønsker at spille videre på deres karakterer som de har brugt evigheder på at skabe. Jeg synes ikke vi skal gøres os til dommere for, hvad det er HS må/kan/skal, det er et fristed, hvor man kan få lov til at leve sig ind i en helt anden verden - og det er SÅ fedt! Jeg er vild med det. Kreativ udfoldelse, ja tak. Hvorfor skal vi begrænse os til kun at være elever på Hogwarts?

Men som Coraline og jeg har sagt tidligere i kommentarene her, så lytter vi til jer alle sammen - både jer der er imod tiltaget og dem der synes det er fedt. Vi har det hele med i vores videre overvejelser, for HS skal være et sted hvor alle føler sig velkommen.

Tammy | 14/02/2017 10:25

Hvor kan du læse henne, Maison, at jeg skriver jeg ikke ønsker du skal beholde din karakter efter den er gået ud? :) Du virker som om du tror, at jeg er imod siden overhovedet har elever efter 7. årgang, og det har jeg ved den søde grød ikke, så lad venligst være med at lægge de ord i munden på mig :)
Jeg synes også der skal være plads til de udgåede elever, jeg stejler over man sletter realismens grænser i forhold til en ting som kollegiepoint, og ikke, at man forsøger at imødekomme folk. Jeg synes det er fint man gerne vil gøre noget for de udgåede, guderne skal vide jeg også har haft brugere herinde, som har været 17+, og ikke elev-bruger derfor. Men.. siden handler om skolen, jeg er ked af at måtte påpege det for dig hvis det er svært at se. Det gjorde den i hvert fald engang, og det er derfor jeg efterlyser de visioner og kerneværdier hos Tristan nu, så jeg slipper for jer og I slipper for mig, hvis det ikke er den her måde siden tænkes længere.

Jeg er ikke imod, at man kan have det sjovt som elev og som voksen herinde, og jeg er 500% med på, at vi, bag skærmen også er blevet ældre. Men jeg er herinde fordi jeg synes godt om en side hvor man hylder det aspekt af universet hvor man går på skolen, og er en elev. At man derudover også gør plads til de udgåede, giver dem mulighed for at uddanne sig, spille sig ind som en minister eller afdelingschef eller varulv eller vampyr, der er f***** meget at foretage sig efter Hogwarts. Du kan også blive professor eller andet på skolen, du kan endda spille Quidditch (måske nok som NPC eller hvordan det nu foregår) - sig ikke man ikke har mange muligheder som voksen herinde.
Jeg siger bare skolen først, det er det siden handler om i mine øjne indtil jeg får andet at vide. Og jeg siger ikke skolen KUN - Maison ;)

Tracy jeg er ikke imod at udvikle, det vil jeg ikke fremstå som en modstander af :) Men jeg synes der skal være grænser :)

Men jeg vil da gerne høre dig, Maison, nu du mener der er så meget mere til eleverne end de udgåede, hvad det er der gør den forskel SÅ voldsom i din optik :)
For kollegiekonkurrencerne er for alle, uddannelse er for alle, om det så er grundskole på Hogwarts eller en uddannelsen som healer man forholder sig til i sin nuværende situation, du har lige adgang til alle ansøgninger på siden når der er en åben post, du må også have status uanset alder, det er faktisk endda måske gavnligt i nogle tilfælde, at være lidt ældre der, quidditch er for alle nu også (takket være Eliza). Jeg kan virkelig kun se små ting som et fast opslag om point og et emne som fordelingscermonien, der trækker i elevernes retning? Men jeg vil gerne vide det, og jeg synes du skal fremlægge det, for så kan jeg blive klogere og så man måske kan udvikle nogle ting derfra, når nu Afdelingscheferne sidder og lytter med :)

Nigel | 16/02/2017 20:31

* Agreeing width Tammy *

Jeg vil dog lige hurtigt påpege, at hvis I har opfattet mine udtalelser som at jeg er modstander af udvikling, så er jeg ganske så ked af dette. Jeg er ikke i mod udvikling, men udvikling skal efter min mening ske 1) Indenfor realismen af universet, og jeg synes ikke det er realitistik at udgåede stadig har tilknytning til Hogwarts på den måde. Det ligger jo lidt i ordet at være udgået. 2) På HS' egen måde, og ikke som efteraber af noget der allerede eksisterer.

Igen jeg er IKKE modstander af udvikling, men derimod modstander af URALISME, hvilket jeg ser på dette som. For det er at pille ved hovedstrukturen i Hogwarts og dermed Rowlings kernetanker. Efter min mening i hvert fald. :)

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!