Flynn: Vi burde helt sikkert finde på noget sjovt sammen! (2024-04-19 11:58:00)
Adam: Skal vi gifte os Lincoln? tast 123 for bekræftelse (2024-04-19 09:14:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
484 aktive brugere
0 online brugere

Nye ansatte og ledige stillinger


Tjek også følgende nyheder:

/// Informationer om feedback på ansøgninger
i bunden af nyheden! ///


Søg også som professor i Magiens Historie!


Stillinger besat

Vi kan nu meddele, at de to frie stillinger for fagene Besværgelser og Eliksir er blevet besat. Byd et varmt velkommen til Liva Harter i Besværgelser, og Franceska Machiavelli i Eliksir - Vi er stærkt forhåbningsfulde for en fremtidigt stabil stab, selvfølgelig med en masse spændende undervisning at se frem til ;)

Stillingsopslag
På vegne af lærerstaben
Kære alle brugere,

Vi står desværre i den situation, at vores kompetente professor i Astronomi har valgt at trække sig tilbage, af personlige årsager, og hun ønskes derfor rigtig god vind for fremtiden, om hun fortsætter indenfor det spændende fag, eller finder andre interessante græsgange. Der er tale om Jayma Hunter, og vi takker hende for et fantastisk samarbejde her på Hogwarts.

Med det sagt, så er det nu blevet DIN mulighed for at videregive din viden indenfor astronomiens verden, om det er at læse stjernerne igennem katost eller kende planeternes placering i forhold til solsystemet, så er de studerende i hvert fald ivrig efter at få en ny professor, der kan berige deres hårdarbejdende kroppe med mere viden!

Derudover kører vi også lige nu vores sidste ansøgningsrunde for det forheksede fag: Spådom, da vi, i vores søgen, ikke har kunne besætte pladsen. Det vil altså sige, at dette er absolut sidste chance for at sende en ansøgning om at blive ansat som professor i Spådom, hvor faget efterfølgende vil møde nye metoder. Disse er stadig uklare, men for en god ordens skyld, så betyder det enten, at dette nedlægges eller, at Spådom bliver et professorløst fag.

Så har du stærk viden indenfor tarot-kort eller ved du, hvad kaffegrumsen i bunden af din kop betyder? Så er det måske DIG, som vi har brug for. Er du også en lille smule skør, så ville det kun være prikken over i'et.

Desværre har vi måtte tage afsked med vores højtelskede professor i Magiens Historie, da han desværre har set sig snydt af tidspres og virkelighedens rabalder. Vi siger derfor et stort tak til Michael Hayes for hans indsats i lærerstaben. Da dette fag står professorløst, så er det også muligt at ansøge om at blive lærer i Magiens Historie - denne tildeles samme ansøgningsfrist som de andre to fag. Fat fjerpennen, kære brugere!

Hvad skal du vide om jobbet?

Det kommer til at frarøve dig meget tid herinde på HS, og du skal være parat på at fokusere på dine professorlige opgaver, før du går igang med at karakterudvikle eller emne. Der er et stort arbejde i at få udarbejdet alle 42 lektioner, men når det først er ovre, så er det primært lektierettelser, som du skal have fokus på.

Du får derudover frie tøjler for, hvordan du gerne vil udforme pensummet, hvordan eleverne skal undervises og, hvad de skal undervises i, men du må huske på, at dette skal være nogenlunde realistisk (og magisk!)

Krav til dig

1) Du skal skrive 42 lektioner og 7 eksaminer til faget, og dette har du ca. 10 uger (1 HS-år) til at få udført.
(6 lektioner og 1 eksamen til hver af de 7 år på Hogwarts)

2) Som professor skal du have stort overblik, interesse for og kendskab til faget, som du ansøger til.

3) Du skal være en rollemodel for de øvrige brugere, tale pænt til alle og være hjælpsom i forhold til indgående spørgsmål til dine lektioner, feedbacks, LA og andet på siden.
3.1) Du skal kende til og overholde sidens regler. Overtrædelse af reglerne fører til en fyring.

4) Du skal benytte din første tid som professor på at få styr på faget, som du er blevet ansat i, hvor karakterudvikling, relationer til andre brugere og lignende kommer i anden række. Dette er for at sikre, at man kommer godt igang med arbejdet som professor, da 42 lektioner godt kan gå hen og tage længere tid end man forventer.

5) Du skal vide, at al information, der bliver delt i lærerstaben (for alle ansatte: overhoveder, professorer og LA'ere) er fortrolige oplysninger, og må derfor ikke deles med andre, som ikke er ansat i lærerstaben.

6) Af realistiske grunde, skal din karakter være mindst 24 år, når denne ansættes i en stilling.

7) At du melder fravær, hvis du er væk i mere end 5 dage.
7.1) Hvis du er væk i mere end 14 dage, uden at have meldt fravær, vil din stilling opsiges uden yderligere besked.
7.2) Selvom du logger på, så vil du også måles på din aktivitet i din stilling, og hvis denne ikke er tilstrækkelig bliver du kontaktet.

Lærerstaben tilbyder til gengæld

1) Du kan være med til at have indflydelse på de diskussioner og samtaler, som der føres i lærerstaben, som primært omhandler uddannelsessystemet, men kan også omhandle andre ting med relevans til din stilling, samt udvikling på siden.

2) Et tæt samarbejde primært med LA'ere, men i høj grad også med de andre professorer.

3) Engagerede og dygtige LA'ere, der kan træde til i perioder, hvor du melder fravær eller fokuserer på andre ting i din stilling. Du vil få én primær og én sekundær LA, så der altid vil være hjælp til rådighed.

Lyder det som noget for dig?
Så skal du sende en ugle til Malone med en relevant overskrift til stillingen du søger om. Fx. "Astronomiprofessor" eller "Professor i Spådom".

Din ansøgning skal indeholde:

- En lektion til faget – der viser din kreativitet og hvad der kan forventes af dine lektioner (vælg med fordel en anden lektion end 1. uge på 1. årgang, da det ofte er en introduktions-/startlektion, også selvom den kan være praktisk allerede der - vælg helst en anden prøvelektion)
- En oversigt over de temaer/emner du vil berøre på alle 7 årgange (det behøver ikke nødvendigvis være et fuldt pensum, men det anbefales! Og rigtig gerne overskrifter til de forskellige årgange)
- En beskrivelse af, hvad netop du kan tilbyde og hvorfor du er interesseret i dét fag, du søger til.
- Skriv kort, hvordan din karakter vil blive som lærer. Lidt om personligheden, tilgangen til eleverne (i emner og lektioner) og lektionerne.

Ansøgningsfrist til og med d. 11/12



OBS: Der sendes ikke længere feedbacks på ansøgninger. Du skal selv henvende dig til Malone for at få feedback, hvis du ikke har fået stillingen.

Tilføjet af Malone | Skrevet: 04/12/2016 21:03 | Kategori: Job


Jayma | 04/12/2016 21:07

Søg søg søg!! Man bliver simpelthen en del af et virkelig rart fællesskab, og så er jobbet bare hyggeligt generelt! Så søg, og i kommer ikke til at fortryde det ^^

Alithea | 04/12/2016 21:08

Stort tillykke til Liva og Franceska og god vind til Jayma :) Jeg håber virkelig, at der kommer masser af ansøgninger ind til Spådom og Astronomi, begge virkelig gode fag :)

KerrTrevor | 04/12/2016 21:09

Stort tillykke til de to nye og held og lykke til de der vil søge i de såkaldt forheksede fag, jeg håber vi om nogle uger kan hilse to nye ansigter velkomne i lærerstaben.

Amy | 04/12/2016 21:31

Kæmpe tillykke til Liva og Franceska :D!

Marcellus | 04/12/2016 22:49

I HAR BARE IKKE AT LADE ASTRONOMI DØ IGEN!! D:
- Søøøg! xD

Malone | 05/12/2016 09:56

Nej, søg endelig. Det kan jo kun blive sjovt n_n

Malone | 05/12/2016 16:07

Puha, det blev et rodet opslag =D

Men jeg vil lige gøre opmærksom på, at Michael Hayes opsiger sin stilling med øjeblikkelig virkning, hvilket vil sige, at der også er mulighed for at søge i Magiens Historie! Den får samme tidsfrist for ansøgning, som de to andre fag!

Derudover er der blevet tilføjet et lille 'OBS' i bunden af nyheden, da der ikke længere sendes feedback til de, som har ansøgt til stillinger, men ikke har fået jobbet :)

Zaylee | 05/12/2016 16:29

Må man spørge, hvad grunden er, siden I ikke sender feedbacks længere? :) (Uden man beder om det)

Malone | 05/12/2016 16:37

Det er en beslutning jeg har taget, da der i sin tid var utrolig mange ansøgere til de forskellige fag, hvor der skulle skrives feedbacks til, og da jeg har erfaret, at de fleste feedbacks ikke bliver læst, så har jeg valgt, at det kun er de, som henvender sig, der får et feedback :)
Altså er det for meget arbejde til ingen verdens nytte =D

Jake | 05/12/2016 20:52

Held og lykke med alt til de ny ansatte!!
Og held og lykke til alle der ansøger i de ledige poster!! ^.^

Janelle | 06/12/2016 11:23

Astronomi er virkelig et fedt emne. Jeg nåede ikke at lave nogle lektier i faget, men jeg synes der skal ansøges, for det ville være en skam at nedlægge faget igen :)

Held og lykke til ansøgere i alle fag, og til Jayma og Michael - god vind fremover! :)

Evandrus | 07/12/2016 13:06

11/12 kl 23:99 ?;) just kidding

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!