Cora: Jeg hæver Cora i alder. Skal bare lige finde ud af hvad der giver bedst mening :D (2024-04-14 16:15:00)
Áine: Hej skønne mennesker ❤️ Jeg oprettede lige et nyt relationsemne til os 😘 https://hogwartsschool.dk/forum/id/25840 (2024-04-14 11:20:00)
Opret din helt egen QuickBesked, lige her!
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
  • Bartholomew Venturi Agostini
483 aktive brugere
4 online brugere

OBS på nye regler på HS


Kære brugere på Hogwartsschool.dk

 

Dette er lige en kort udmelding omkring ændring i regler her på siden, der er lavet lidt forskellige ændringer som I naturligvis skal være obs på.

 

1: Der er kommet nye regler og retningslinjer vedrørende billeder og grafik, disse kan findes her: Regler og retningslinjer vedrørende billeder og grafik

 

2: Der er tilføjet en regel under karakterskifte pt 1.1.5 : "Man kan ikke få job med i karakter skifte, her henvises man til at tage en uddannelse der giver en jobbet, det er det de er der for."

og pt. 8.6 : "Ingame jobs, som healer, auror eller andre, følger ikke med i karakterskifte da man skal tage en uddannelse for at få dem."

 

 

 

Der ud over vil jeg gerne lige gøre de nye brugere på HS opmærksomme på at man her på Hogwartsschool.dk IKKE må have mere end en bruger med mindre man har betalt for det med VIW og er udgået. Det vil sige at har man mere end én bruger kan man risikere at ALLE ens brugere bliver slettet uden varsel. Har man ikke været klar over denne regel kan man sende en ugle til Magician og oplyse om hvilken bruger man ønsker at beholde og hvilke man ønsker at få slettet, og så vil dette blive gjort uden at man mister sin ønskede bruger.

 

 

Håber i får en fantastisk ny uge og en forsat god søndag aften!

-MAGICIAN


Tilføjet af Magician | Skrevet: 25/09/2016 20:45 | Kategori: Generelt


Hillary | 25/09/2016 20:51

Lækkert med opdaterede regler, Magician.
Hvordan gælder det med elevbrugere for de ansatte: De er vel stadig 'lovlige'? :)

Isabella | 25/09/2016 21:02

Super lækkert, at I gør opmærksom på dette! :D

Daphne | 25/09/2016 21:18

Kærlighed til jeres regler < 3

Zaylee | 25/09/2016 21:25

Jeg synes det er fedt at der er kommet nye regler, og at man bliver gjort opmærksom på det.
Dog har jeg en mindre indvending.

Ang rygning.
Jeg kan godt se det urealistiske i at den magiker ryger, og specielt hvis de er yngre. Dog er der jo mugglerfødte. Hvis en mugglerfødt har dårlig selskab, kan personen jo nemt ende med at ryge, eller blot er vokset op med rygning.
Ang de yngre rygere. Jeg ser det heller ikke 100% realistisk, men det kan jo lade sig gøre. Måske de ryger af samme grund som nævnt ovenover, og de får nogen til at skaffe dem tobak? Helt ærligt, jeg kender 12-årige der ryger IRL, og det er ikke engang løgn. Og jeg kender rigtig mange på under 18 generelt, der ryger, og som selv skaffer deres cigaretter. Jeg har bla en flok venner, samt en søster. Hende og nogle af dem, er kun 16, de køber selv deres tobak. Det kan de, fordi det ikke er alle butikker der følger lovgivningen.

Ang tattoos.
Jeg vil blot lige give en bemærkning på, at man kan få en tatovering som 16-årig, hvis man har en forældre tilladelse. :)

Jamie | 25/09/2016 21:48

Fedt med obdatering på nogle regler! :)

Jeg vil dog lige sige at angående den rygning, så ifølge den danske lovgivning, så skal du være 18 + for at købe det, men der er ingen regler om at ryge det ;)

Og nu retter jeg lige på Zayæee:
Lige meget hvad er det ulovligt at tatovere en der er under 18 i dk. Dem der tatovere unge under 18 kender enten ikke lovgivningen eller gør det instinktsivt ulovligt. Dette burde i bund og grund meldes til politiet hvis det skal være helt rigtigt. Det er lige meget med om man har forældre tilladelse eller ej. Det er ulovligt at blive tatoveret når man er under 18. At nogle private så gør det alligevel, er dybt grotesk. Og jeg ved hvad jeg snakker om, da jeg er simpelthen så forelsket i tattoos, så ved pretty much alt ;)
Dog vil jeg sige at det er muligt at have fået tatoveringen imens man er i udlandet på ferie fx, da det intet har med den danske lovgivning at gøre :)

Tænker i admins skal osse lidt på med at bruge den danske lovgivning som 'kilde' her, da fx den med rygning er forkert ;)

Gerard | 25/09/2016 22:19

Jeg vil også gerne have lov til at påpege at der er absolut ingen lov i Danmark om piercinger. Alle, ligegyldigt alder, må få lavet piercinger præcis hvor de vil i Danmark. De fleste butikker har en lov der hedder at man skal være 16+ for at få en piercing, og er man under 18 skal man have forældretilladelse, men der er ingen lov i Danmark om det.
Der er for eksempel mange børn der får piercet ørerne, og jeg selv fik lavet en septum piercing som 14-årig.
Derudover er det ikke ulovligt at ryge hvis man er under 18, det er kun ulovligt at købe tobak :)

Daphne | 25/09/2016 22:42

Jeg vil ikke sige nogle imod eller noget omkring disse nye regler, jeg fik min første tatovering som 16 årig så jeg er ikke bedre selv. Men dette er jo også en fritids hjemmeside og hvis man prøver at læse bøgerne eller se filmene: Hvor mange ser man så der har piercing eller ryger?
Tatoveringer ser man kun hos Dødsgardisterne, jeg har i hvert fald ikke spottet det hos de andre karakterer.

Angående med piercing og alder kan man læse det her:
https://cyberhus.dk/artikel/piercing-og-aldersgr%C3%A6nse

Mere har jeg ikke at tilføje, da folk skal tænke på at det handler om det magiske univers, er man muggler/mugglerfødt så ville rygning og ligne kun falde til derhjemme og ikke på skolen. Sådan opfatter jeg det.




Marcellus | 25/09/2016 22:53

Jeg er enig med Gerald!
Med hentydning til regel 2.1.5 (om regler og retningslinjer vedrørende billeder og grafik), så har jeg to piercinger, som jeg fik, da jeg var tretten år. Så nej, man behøver ikke være 16 eller 18 for at få nogen (bare en lille rettelse, da jeg sjovt nok går op i mine piercinger - hvilket også har ført til min skepsis overfor alt Matas grej). ;)

Men derudover er reglerne fine og realistiske, og jeg vil hellere end gerne følge disse. Det er bare den med piercingen, at I har ramt "lidt" forkert (også realistisk set). :)

Magician | 26/09/2016 21:10

Jeres ord vil naturligvis blive taget op til snak, jeg har muligvis bare set "reglen" på en privat hjemmeside i så fald - nogle gange er google ikke det bedste ;)

Links til regler: Rygning, Tatovering - Piercing delen må jeg have fundet på en privat side, denne del vil blive taget op mellem admins til mulig ændring.

Ang spørgmsål og kommentarer:

Hillary: JA de er lovlige så længe de er betalt for. :)

Zaylee: Vi forbeholder os retten til at bruge alderesgrænsen for køb af tobak som den fastsatte alder. Det du siger er korrekt men det ville ikke være tillads på Hogwarts. Lige her er vi nød til at trække en grænse i forhold til hvad vi kan risikere at opildne til - desværre må vi erkende at nogle personer er mere modtagelige over for ideer end andre og det er en beslutning der er taget på baggrund af dette :)

Jamie: Som jeg skrev til Zaylee bruger vi reglen for køb af tobak - og det er den vi forbeholder os retten til at bruge :)

Daphne: Det er helt korrekt - det er præcis realismen vi forsøger at opretholde, for som JK selv har udtalt udvikler det magiske samfund sig ikke som vores, da de er tilfredse som det er.

Garald og Marcellus (med flere): Det er korrekt hvad i siger med pircinger - det er min fejl og den påtager jeg mig - jeg må have læst reglen på en privat hjemmeside frem for en "officiel" regel - Google er ikke altid det bedste!


HUSK: Frem for alt andet værdsætter vi realisme her på siden. Hvad er realistisk i den magiske verden, og hvad er realistisk i mugglernes - dette er meget forskelligt alt efter familie og opvækst men mange kunne godt bruge lidt tid til at fundere over hvordan man gør sin egen karakter mere realistisk. En fuldblodsfamilie ville nok aldrig rigtig i mødekomme en mugglerting som piercinger (for uden ørerne) og ubegrundede tatoveringer. Samtidig ville en muggler venlig fuldblodsfamilie som fx Weasley familien nok ikke se helt så skævt på det. Så realisme, thats the key word.

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!