• Kaz Delgado
  • Augusta Linnea Rosewood
  • Cassandra Ilaira Hobbes
  • Andrew Millford
  • Maria Jensen
  • Chloe Summers
484 aktive brugere
6 online brugere

Magiens Historie professor søges 1


 

ÅH NEJ, DOG! Der er sket det, at jeg overhovedet ikke fik en eneste ansøgning til jobbet som Magiens Historie professor!
Derfor vil jeg endnu engang smide opslaget op, så I måske husker det, da der har været en del opslag lige efter hinanden i løbet af sidste uge, og man derfor kan have overset det i forbifarten, eller man måske har været på ferie, eller sådan noget :)

 

Det bliver det samme opslag som sidst, bortset fra de sidste noter i det andet opslag. Til gengæld er her også nogle linjer om, at der mangler LA'er igen. Jeg ved jeg har nogle ansøgninger liggende, og dem vil jeg selvfølgelig kigge på først. Det kan være de kan bruges og der derfor snart træder nye LA'er til, men det kan også være, de lige skal igennem en ansøgning mere, med nogle rettelser :)
Uanset hvad, så skal I endelig ikke holde jer tilbage med at sende en ansøgning, da vi i det mindste gerne vil have jer på venteliste, for det er ubeskrivelseligt rart, at man kan tage fat i ventelisten, og med det samme kan man derfor få en ny LA, hvis det skulle ske, at en LA sagde op, fik et nyt job eller af anden grund ikke kunne besidde LA-jobbet mere :)
(Se bunden af opslaget for LA-information) :)

 

Jeg må desværre meddele, at vores alle sammens MH-professorARABELLE, har valgt at opsige sin stilling. Det er vi naturligvis meget kede af.

Men for dig der sidder og har svært ved at holde dine fingre i ro, fordi det kribler med MH-idéer, så skal du bare komme i gang, da du netop nu har muligheden for at fyre alle dine tricks og guldkorn af, så du kan undervise eleverne i Hogwarts' og magiens historie :)

 

 

Det skal du vide om jobbet:

Altid er det væsentligt at vide, at det kræver tid og arbejde, samt engagement at være professor. Men det er mest i starten, hvor man skal have overblik over funktionerne og styr på sine egne ting. Når det er ovre, kører det hele næsten som smurt :)

I forhold til det fag du står for, får du helt frie hænder til at bestemme, hvad der skal være af indhold, hvad eleverne skal lære, og hvordan de skal lære det, så længe det er nogenlunde realistisk :)

 

 

Kravene er som følgende:

  • Som lærer skal du have stort overblik, interesse for og kendskab til dit fag.
  • Du skal være altid tale pænt til alle andre og være hjælpsom i forhold til spørgsmål om både lektioner, feedbacks, eller andet på siden. Som lærer er man rollemodel for resten af sidens brugere.
  • Du skal være åben og modtagelig for kritik (både positivt og negativt/gode råd).
  • Du skal skrive 42 lektioner til faget (en til hver årgang i alle skoleårets seks uger, hverken mere eller mindre), samt lave eksamensspørgsmål til hver årgang. Dette har du ca. 8-10 uger til at få gjort – hvilket svarer til et helt HS-år (bruger du en uge mere, så frygt ikke en fyring) ;)
  • Når du bliver ansat, skal du have 100 % fokus på jobbet som professor. Relationer til de andre ansatte/sidens andre brugere er selvfølgelig velkomne og det er spændende med karakterernes historie, men det anbefales, at du udvikler din karakter, sammen med jobbet, og altså ikke nødvendigvis planlægger alt på forhånd, så det tager al din tid – slet ikke i starten :)
  • Du skal overholde sidens regler, og hvis de overtrædes kan det føre til en fratagelse af jobbet.

 

Andet

  • Du har mulighed for at deltage aktivt i diskussioner i lærerforummet og tage del i projekter omkring forbedring af sidens sociale miljø.

__________

Grundet tidligere erfaringer, skal vi lige nævne, at det er besluttet, at, hvis man er uanmeldt fraværende i dét, der svarer til 14 dage, bliver man desværre frataget sin stilling. Dette gælder professorer og overhoveder.

 

 

Lærerstaben tilbyder til gengæld:

  • Et par diskussioner og samtaler om diverse. Det kan være random snak,, en aktivitet, en større beslutning såsom oprettelse og nedlæggelse af fag, regler og retningslinjer der af og til skal justeres i forhold til situationer/problemer, man støder ind i undervejs, eller generel udvikling på siden.
  • Samarbejde med de andre ansatte, især professorerne.
  • Samtid tilbydes engagerede og dygtige LA’er i de perioder, hvor IRL-livet trænger sig på (IRL-livet gælder dog også for LA’erne, hvilket gør, at alle fag nu har både en primær og sekundær LA) :)

 

 

Lyder dette som noget for dig, så skynd dig at sende en ugle til Xeniya Yang Ottovij. Kald gerne uglen enten ”Fagets-navn” eller ”noget-der-informerer-om-at-det-er-en-ansøgning” :)

 

 

Ansøgningen skal indeholde følgende:

- En lektion til faget – der viser din kreativitet og hvad der kan forventes af dine lektioner (vælg med fordel en anden lektion end 1. uge på 1. årgang, da det ofte er en introduktions-/startlektion, også selvom den kan være praktisk allerede der - vælg helst en anden prøvelektion) 

- En oversigt over de temaer/emner du vil berøre på alle 7 årgange (det behøver ikke nødvendigvis være et fuldt pensum, men det anbefales! Og rigtig gerne overskrifter til de forskellige årgange)

- En beskrivelse af, hvad netop du kan tilbyde og hvorfor du er interesseret i dét fag, du søger til.

- Skriv kort, hvordan din karakter vil blive som lærer. Lidt om personligheden, tilgangen til eleverne (i emner og lektioner) og lektionerne. :)

 

Ansøgningen skal sendes senest søndag d. 10. juli 2016, klokken 23.59.

 

 

 

LA'er søges også

 

 

Som beskrevet i noget af det første i dette opslag, så søges der igen - og egentlig altid - LA'er

Nogle af de tidligere LA'er har fået et andet job på siden, andre har været fraværende i for lang tid, og andre igen har bare fundet ud af, at de desværre ikke har tiden mere til at være LA. Sådan kan det jo gå, og derfor søger vi altid LA'er.

 

Vi søger altid LA'er, fordi vi gerne vil have en standby-liste med brugere, der virkelig ønsker at være LA'er og hjælpe med lektierettelser. På den måde de et indblik i hvordan det er at arbejde sammen med lærerne, og med andre der retter lektier.

- Som LA får man også et lille indblik i, hvad det vil sige og kræve at være lærer, man kan også få inspiration til egne lektier (uden at man overhovedet må kopiere andre brugeres lektier), men man kan få inspiration til skrivestil eller andet.

Og så kan det ofte ses som en fordel, hvis man på et tidspunkt søger et professor job, at man har erfaringen med at rette lektier, og man nogenlunde kan vurdere, hvor meget tid det kræver :)

 

 

For at blive LA, så send en ansøgning til Xeniya, og kom ind på følgende:

1: Hvorfor vil du gerne være LA (hvad du hedder IRL og hvor gammel du er, interesserer mig egentlig ikke).

2: Skriv en (helst) prioriteret rækkefølge over, hvilke fag du er stærkest i/har mest interesse i. Den skal gerne være prioriteret, fordi der ofte er nogle fag man slet ikke har lyst til at rette i, og derfor skal de være nederst, så man ikke bliver kastet ud i noget man ikke synes er sjovt.

3: Skriv en feedback til én af de to lektier der ligger, som der skal gives feedback på. Meget gerne bare den ene, for hvis der er kommentarer til din feedback/ansøgning, har du forsøg nummer to, ved at skrive feedback til den anden lektie :)

 

Lektierne, der skal skrives feedback på, kan findes i disse links:

https://hogwartsschool.dk/nyheder/id/809

https://hogwartsschool.dk/nyheder/id/978


Lige pt mangler der én LA.

En LA der meget gerne må have Besværgelser og FMMK i toppen af prioriteterne.

Der mangler nemlig en primær LA i besværgelser, og for at det går op, så er det nu FMMK der er ledigt som det sekundære fag, sammen med besværgelser som det primære fag :)
Så er det lige dig med disse to praktiske tryllestavsfag, så send fluks en ansøgning til mig :)


Tilføjet af Xeniya | Skrevet: 04/07/2016 23:27 | Kategori: Job


Eadan | 04/07/2016 23:38

Ej det er virkelig øv, jeg ville så gerne hvis jeg kunne, det er et super godt fag < 3

Blair | 05/07/2016 00:34

Jeg var helt målløs først...
Det er et så fantastisk fag. :/

Og tænk at vi mangler La igen. I burde alle ansøge! Jeg var på vente liste, og jeg er la nu.
Har der fedeste job med en awersome professor. :)

Nicole | 05/07/2016 08:58

Hvis jeg havde lidt mere forstand på faget, ville jeg klart have ansøgt :)
- Derudover kan jeg kun anbefale LA-jobbet. Jeg har i hvert fald kun god erfaring med det! :D

Tracy | 05/07/2016 09:41

Hvad i hele hule #?!|€}%, er det lige der foregår! Det er det mest fantastiske fag! Ansøg for pokker! Havde jeg haft tiden og var jobbets prioriteringer lidt anderledes.. Så havde jeg selv søgt!

Malcolm | 05/07/2016 13:20

Jeg har det på samme måde som Nicole.. Hvis jeg havde mere forstand på faget, så havde jeg helt klart også ansøgt!

- Jeg synes helt klart man burde ansøge som LA! Jeg var LA i Besværgelser før, og det var virkelig et fedt fag at være fast LA i! FMMK er også et dejligt fag at være LA i, så ansøg da til at blive fast LA i Besværgelser og sekundær i FMMK! :D

Hillary | 05/07/2016 14:02

Forstanden kan hurtigt komme med tiden ;)

Lira | 05/07/2016 14:11

VENT HVAD!!!!!!?!?!?!?!!??!?!?!??!?!?!?!? O.O o_O Ö (Og så kan jeg ikke flere overraskede smileyer xD)

HVORFOR ER DER INGEN DER HAR ANSØGT????? :O :O :O :O :O :O :O O.O O_o ö

Ansøg! Siger det bare! Og angående LA jobbet, så er det, som så mange andre siger, et fantastisk job ^^

Felix | 05/07/2016 16:42

Nu ved jeg godt at Xeniya ikke har glemt det med vilje, men en stor fordel er også, at man bliver kollega til mig :D

Både lærer og LA er nogle fantastiske muligheder, og har man tanker om lærerjobbet, men ikke er helt sikker på hvor meget og hvad der kræves, så er LA en god mulighed for at prøve tingene lidt af :)

Thomaz | 06/07/2016 17:34

Nu kan jeg se, at der er nogle, der meget gerne vil ansøge, men ikke har kendskabet til faget. Hvis de har brug for hjælp til en pensum eller viden om emnet eller bare hjælp, så er mit ugleri åbnet. Jeg vil også meget gerne ansøge, men Magiens Historie er ikke mit favorit-fag (Undskylder, hvis det irriterer folk xD) og jeg gerne vil spille mere på unge Thomaz. Men hvis det er hjælp, nogen har brug for, så send en ugle til mig og så kan jeg hjælpe jer med at skaffe en job som professor :)

Daphne | 06/07/2016 20:17

Jeg vil sige det ligeså vel handler om interesse for faget end blot forstand på faget, hvis der skal søges til det. :P

Miguel | 06/07/2016 22:55

Jeg er vild med din kommentar, Felix!

Isabella | 16/07/2016 14:55

Felix vinder vidst denne her omgang!!

Ikke logget ind

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar!